Florin Bălănică, medicul care a slăbit 100 de kilograme

Medicul Florin Bălănică a reușit să slăbească 100 de kilograme în doar opt luni.

Medicul spune că totul ține de așa-numita medicină a stilului de viață și că nu crede în conceptul de dietă.

Elementul cel mai important este stabilizarea, după ce reușim să slăbim, este explicația medicului. Iată cum trebuie să abordăm un stil de viață sănătos și care este diferența dintre dietă și stil de viață.

A reușit să nu se mai îngrașe deloc în ultimii șase ani.

Florin Bălănică, medicul care a slăbit 100 de kilograme, dar nu crede în diete

Medicul Florin Bălănică a reușit să slăbească 100 de kilograme în doar opt luni. Acesta a declarat că totul ține de așa-numita medicină a stilului de viața și că nu crede în conceptul de dietă.

Florin Bălănică explicat cum trebuie sa abordam un stil de viata sanatos si care este diferenta dintre dieta si stil de viata si cum a reusit să nu se mai ingrase deloc in ultimii sase ani.

„Am avut 200 de kg acum 6 ani, am slabit 100 de kg in 8 luni. A fost un drum foarte greu si cred ca nimeni nu trebuie sa ajunga acolo.

De ce am ajuns? Pentru ca am pierdut controlul si pentru ca viata mea avea alte prioritati. Cand mi-am dat seama ca nu sunt pe drumul corect, m-am oprit si am inceput sa dau jos. Am devenit sanatos, pentru ca oamenii nu pot fi impartiti intre slabi si grasi. Sanatosi si nesanatosi, da.

Citește și