Fiul lui Dani Oțil, apariție adorabilă în emisiunea tatălui său. Luca Tiago a fost în centrul atenției

Luca Tiago, băiețelul cuplului Gabriela Prisăcariu & Dani Oțil, a fost prezent alături de mama lui în emisiunea de la Antena 1 pe care o prezintă tatăl lui.
Luca Tiago a venit pe platourile de filmare ale emisiunii Super Neatza cu Răzvan și Dani împreună cu mama lui și a cucerit cu prezența sa atât pe cei aflați acolo, cât și telespectatorii.
Cu toate acestea, tatăl lui nu a putut rata momentul și, în stilul caracteristic, a făcut o remarcă amuzantă despre fiul lui.
Dani Oțil a părut luat prin surprindere de apariția în emisiune a fiului lui, el discutând în acele momente cu chef Nicolai Tand despre rețete.
„Hai să nu mai lăsăm tot felul de intruși în platou”, a glumit Dani Oțil, făcând referire la apariția fiului său alături de Gabriela Prisăcariu.
„Dragii mei, dacă ați văzut noul Tom și Jerry, ați înțeles cu cine seamănă copilul. Nu cu mine, ci cu șoarecele. Are urechile șoarcelui. Nu știu cu cine seamănă, că eu am urechile astea impecabile. Asta e… măcar să fie deștept, că la frumusețe… Atât s-a putut. Dar cred că e deștept”, a mai spus, glumind, Dani Oțil.
Citește și