Firicel A Fost DAT AFARĂ Crunt Ce S-A Întâmplat Cu Actorul Toma Cuzin După Condamnare

După ce a fost condamnat la închisoare, Toma Cuzin primește o altă lovitură!

Actorul trebuia să facă parte din juriul ViceBusters Film Challenge, însă a fost exclus în ultimul moment.

Firicel din serialul „Las Fierbinți” trebuia să fie prezent la Piatra Neamț pe data de 18 noiembrie, ca membru al juriului în cadrul galei de premiere a Festivalului „ViceBusters Film Challenge“.

Participații au avut de realizat scurtmetraje cu tema „Pericolele şi viciile în rândul tinerilor“.

Toma Cuzin ar fi trebuit să jurizeze alături de alte nume mari din cinematografia românească, printre care Dana Rogoz, Ştefan Iancu, Daniel Sandu şi Adrian Nartea, dar a fost înlăturat de la manifestarea de astăzi, de la Cinema Mon Amour din Piatra Neamţ.

Într-un comunicat transmis de unul dintre organizatori, Centrul „Carmen Saeculare“ Neamţ evită să explice, ci doar a comunicat că actorul nu va mai face parte dintre jurați.

„ViceBusters Film Challenge Piatra Neamţ este noul concept anti-vicii, cu scop informativ şi descoperirea talentelor ascunse. Patru juraţi vor viziona toate scurtmetrajele trimise, vor dezbate şi vor decide câştigătorii primei ediţii.

Bineînţeles, vor înmâna premiile şi vor petrece împreună cu talentaţii câştigători“, este comunicatul transmis.

Ce reprezintă Festivalul „ViceBusters Film Challenge”

Premiile concursului constau în bani, trofee şi diplome, în valoare de câteva mii de euro, pentru cele şapte categorii ale manifestării. Acesta nu este numai un demers informativ, ci dorește să creeze o platformă de educare și descoperire a tainelor complexului domeniu audiovizual.

La nivel național, această întrecere a fost lansată la data de 1 august 2022, derulându-se în două etape. În prima etapă, participanţii au avut de conceput un scenariu, care a putut fi înscris în manifestare până la data de 1 octombrie 2022. Scenariile au fost apoi evaluate de către o comisie. Etapa a doua a constat în realizarea scurtmetrajelor, astăzi fiind anunţaţi câştigătorii.

Potrivit echipei ViceBusters Film Challenge, înainte de gală, o oră va fi dedicată „covorului roşu“, pentru concurenţi. Li se vor alătura cei patru juraţi, care vor fi disponibili pentru poze, autografe, inclusiv socializarea cu fanii şi

concurenţii. Cel care va întreține atmosfera va fi DJ Adrian Şaguna, împreună cu invitatul special, rapperul Cabron.

Toma Cuzin, condamnat la un an de închisoare cu suspendare

La începutul acestei săptămâni, actorul Toma Cuzin a fost condamnat de magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti la un an de închisoare cu suspendare, după ce în anul 2018 a fost prins conducând fără carnet și în stare „euforică”.

Acesta nu este însă prima sa abatere în urmă cu trei ani, ar fi fost prins în timp de deținea droguri de mare risc, dar oamenii legii au decis să renunțe la urmărirea penală. În 2007, Toma Cuzin și alți câțiva tineri au fost săltați de lucrătorii BCCO și a fost în flagrant cu stupefiante. Toma Cuzin este însurat și are doi copii.

Citește și