Fiica Madonnei, surprinsă la plajă cu păr la subraț Citeşte întreaga ştire: Fiica Madonnei, surprinsă la plajă cu păr la subraț

Lourdes Leon, fiica Madonnei în vârstă de 25 de ani, a atras toate privirile la plajă după ce s-a afișat cu axilele neepilate.
Deși are o siluetă demnă de model, tânăra i-a lăsat pe paparazzi muți de uimire atunci când aceștia au constatat un detaliu rușinos.

 

La un moment dat, Lourdes a încercat să se protejeze de razele de soare punându-și brațul pe frunte, lăsând la vedere axilele neepilate.

Nu se știe însă dacă tânăra doar a uitat să se epileze sau este adepta naturaleții.

Se pare că Lourdes Leon îi calcă pe urme celebrei sale mame, care și-a etalat cu mândrie părul de la subraț, în 2014, într-o fotografie postattă pe o rețea de socializare.

Ținuta a tras atenția, dar ce s-a văzut când a ridicat brațele

Artista a apărut pe covorul roșu de la Met Gala într-o ținută îndrăzneață, care i-a pus în evidență trupul cu forme voluptoase.
Lourdes Leon îi calcă pe urme mamei sale Madonna, care de-a lungul timpului a fost o figură intens discutată, care a uimit de multe ori atât cu apariții ieșite din comun, cât și cu evenimentele în care a fost implicată.

Fiica Madonnei, Lourdes Leon, apariția care a stârnit controverse la Met Gala

Dacă mama sa a fost în centrul atenției în ultima perioadă cu noul iubit, cu 36 de ani mai tânăr, Lourdes Leon a ocupat primele pagini ale tabloidelor cu apariția controversată la ultimul eveniment important. Aceasta a pășit cu eleganță pe covorul roșu și a ales să șocheze pozând neepilată.
Citește și