FBI a terminat raportul legat de moartea Madalinei Manole. Ce au descoperit specialiștii

Mihaela Brooks este românca din Canada care a anchetat pentru FBI moartea Mădălinei Manole. Nu doar conaţionala noastră a lucrat la acest caz, ci şi Pete Klismet, un celebru „profiler” care fost angajat mulţi ani pentru FBI.

El a acordat un interviu jurnalistei de radio Beth Karas din Statele Unite, în care a abordat pe larg „cazul Mădălina Manole”.

Ce au descoperit specialiștii despre moartea Madalinei Manole

Pete Klismet, fost criminalist FBI, în prezent autor al celebrei triologii „FBI Diary”; a vorbit la un post de radio american despre cazul Mădălinei Manole. Bărbatul susţine că artista nu s-ar fi sinucis, ci ar fi fost omorâtă.

„Mădălina e un fel de Madonna sau Lady Gaga! Atât de populară era în România! Ea era căsătorită, avea un copil şi a fost găsită într-o dimineaţă după ce s-a sinucis prin ingerarea unei cantităţi mari de otravă extrem de toxică.

Cantitatea pe care a băut-o ar fi probabil suficient de mare încât să ucidă 3 sau 4 elefanţi. Am primit informaţii despre acest caz, raportul de la autopsie, imagini cu locul faptei. Poliţia a vorbit imediat despre o sinucidere. Asta nu este o sinucidere, asta este o crimă!

Fie că vă convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc în sprijinul afirmaţiei mele!

Voi puteţi să redeschideţi şi să anchetaţi din nou cazul, eu nu sunt un poliţist şi cu siguranţă nu am nicio autoritate în România, aşa că nu vă pot spune să o faceţi.

Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici vă ocupaţi voi”, a declarat Pete Klismet la show-ul „Karas on Crime”.

Totodată, Mihaela Brooks a prezentat deja cazul morţii Mădălinei Manole la o conferinţă pe teme criminalistice care a avut loc la Atlanta, iar majoritatea celor prezenţi au fost de părere că nu a fost vorba despre o sinucidere.

Fratele Mădălinei Manole, mesaj emoționant de ziua de naștere a lui Petru Jr.

Fratele Mădălinei Manole îi duce dorul lui Petru Jr, fiul răposatei artiste.

Acesta este ținut la distanță de către fostul său cumnat, desi are numai intenții bune asupra micuțului. La împlinirea frumoasei vârste de 13 ani, Marian Manole are un mesaj emoționant pentru nepotul său.

„Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s- a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț!

Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume!La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic!

Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, îI transmite Marian Manole lui Petru Jr, potrivit „okmagazine.ro”.

Fratele Mădălinei și fostul său cumnat duc lupte grele de la moartea artistei, dar de dragul familiei, fratele său s-a dus în vizită pentru a se împăca. Acesta a fost refuzat vehement.

Citește și