Elena Udrea e cea mai fericită! Adrian Alexandrov a anunțat personal

Chiar dacă se află în spatele gratiilor, Elena Udrea are și motive de bucurie.

Fostul ministru al Turismului are un soț care o iubește și face totul pentru ea și fetița lor, Eva Maria.

Adrian Alexandrov merge des să-și vadă soția împreună cu micuța lor.

Elena Udrea este fericită

Elena Udrea încă se află în spatele gratiilor, iar partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov face sacrificii pentru ea.

În 2022, după o lungă perioadă de tergiversări, și după ce fostul ministru era repatriat din Bulgaria, judecătorii enunțau și sentința în dosarul ”Gala Bute”.

Elena Udrea era trimisă în spatele gratiilor pentru următorii 6 ani de zile.

De la acel moment și până astăzi, partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov a încercat să fie prezent permanent în viața micuței lor, Eva Maria, în vârstă de cinci anișori.

Recent, Adrian Alexandrov și Eva Maria au fost văzuți pe litoralul românesc. Într-o declarație pentru Playtech Știri, partenerul de viață al fostului ministru al Turismului a precizat că merge foarte des s-o vadă pe soția sa.

”Nu prea am avut vacanță, doar am fost acasă în Deltă și atât, nu ne-am dus nicăieri, că nu aveam cum.

Mergem o dată pe săptămână la Elena. Nu avem de povestit mare lucru. Abia am plecat de la Elena”, a declarat Adrian Alexandrov.

Fiica lor, Eva Maria, merge la grădiniță
Pe de altă parte, Alexandrov face totul ca Eva Maria să nu simtă lipsa mamei sale. Cu siguranță micuța va începe de anul acesta grădinița. Cu toate astea, întrebat de reporterii Playtech Știri despre subiect, tatăl nu a dat prea multe detalii, spunând:

„Nu vrem să facem publice detalii din viaţa noastră la momentul actual. Poate cu altă ocazie, dar momentan nu e cazul”.

Aflată în spatele gratiilor, Elena Udrea nu a încetat să spere la o posibilă eliberare. Avocații acesteia au făcut toate demersurile necesare pentru a îndupleca magistrații. Cu toate astea, fostul ministru nu a avut un rezultat pozitiv în aceste demersuri.

La începutul lunii august procurorii DNA anunțau redeschiderea în instanță a dosarulului privind finanțarea campaniei prezidențiale a lui Traian Băsescu din anul 2009. În acest dosar sunt cercetate și Elena Udrea și Ioana Băsescu.

Conform anunțului de la acea dată, procurorii de la Serviciul Judiciar cer condamnarea definitivă pentru Elena Udrea și pentru fiica fostului președinte, Ioana Băsescu.

Citește și