Ea e soția cu 14 ani mai tânără a lui Robert Turcescu! Câți bani a câștigat anul trecut!

Oana, soția lui Robert Turcescu, este designer vestimentar și are propriul său magazin. Fostul jurnalist Robert Turcescu, devenit politician de câțiva ani, candidează acum
pentru un nou post de deputat în Parlamentul României. În această calitate, Robert Turcescu, în vârstă de 45 de ani, și-a depus declarația de avere din care aflăm câți bani a câștigat soția sa.
Ea e soția cu 14 ani mai tânără a lui Robert Turcescu
Oana Turcescu are propriul magazin în care-și vinde creațiile vestimentare. Deși mare parte din activitatea designerului este online, se pare că nu i-a mers prea bine. Conform declarației de avere a lui Robert Turcescu, soția sa a câștigat anul trecut un salariu de 8.756 de lei în calitate de administrator al firmei ”Camera 1”, care are ca domeniu de activitate producția cinematografica, video si de programe de televiziune.
Oana Turcescu, care își vinde creațiile sub numele de Oana Nuțu, este o persoană discretă. Soția politicianului își promovează singură creațiile pe paginile de socializare, iar de multe ori model îi este chiar Ioana, fata cea mare a lui Robert Turcescu, din prima căsătorie a acestuia.
Oana și Robert Turcescu s-au căsătorit în 2014, cei doi având împreună și o fetiță de 5 ani. Deși cu 14 ani mai tânără decât soțul ei, Oana Turcescu povestea că se potrivesc perfect.
Citește și