Durere fara margini la Brasov. Cinci copii au ramas fara mama

Durere fara margini in familia Codrutei, tanara din Brasov care a fost ucisa si ingropata la marginea orasului. Cinci copii au ramas fara mama, iar rudele au cerut ajutor pentru inmormantare.
Principalul suspect este un barbat recent iesit din puscarie si care ar fi fost client al tinerei in varsta de 34 de ani, aceasta din urma fiind prostituata. Totul s-a intamplat dupa ce femeia ar fi ras de el, iar acesta si-a iesit din fire si a ucis-o.
Initial, despre tanara s-ar fi spus ca avea patru copii, insa, in realitate, aceasta are cinci copii, patru dintr-o relatie anterioara si unul din ultima relatie.
Totul a inceput in noaptea de vineri spre sambata (1-2 iulie 2022), la marginea orasului Brasov, acolo unde tanara, care ar fi practicat prostitutia, s-a intalnit cu criminalul, un barbat in varsta de 41 de ani, din comuna Bod.
Cei doi ar fi mers impreuna intr-o locatie de pe strada Aron Pumnul din Brasov, in apropiere de DN 13, drumul care duce catre comuna Bod. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, la un moment dat, tanara ar fi ras de barbat, iar acesta s-a enervat si a sugrumat-o.
Cand si-a dat seama ca a omorat-o pe tanara, barbatul i-a pus cadavrul intr-un carut de butelii si a mers pe malul raului Barsa, intre Feldioara si Bod. Ulterior, criminalul a sapat o groapa, iar inainte de a ingropa trupul femeii, i-a luat poseta, geaca si adidasii. Ulterior, acesta a mers acasa.
Potrivit unor surse din ancheta, criminalul a fost surprins de camerele de supraveghere cand cara cadavrul femeii cu un carut de butelii. Acesta a mers noua kilometri de la locul crimei la locul in care a ingropat-o pe tanara.
Data disparuta de iubit, gasita moarta si ingropata in Brasov
Iubitul Codrutei a mers la Politie dupa ce nu a mai reusit sa ia legatura cu femeia si a reclamat disparitia. Initial, acesta a refuzat ca disparitia sa fie mediatizata, insa ulterior a fost de acord.
Astfel, politistii din Brasov au pornit cautarile si, intre timp, au transmis informatii despre femeie si catre presa.
In urma unei anchete dificile, politistii au reusit sa afle ca tanara mamica a cinci copii a fost ucisa in noaptea de vineri spre sambata. Mai mult, anchetatorii au descoperit si criminalul.
In casa barbatului, politistii au gasit poseta, geaca si adidasii Codrutei, astfel ca acesta nu a mai putut nega faptul ca a omorat-o pe tanara. La audieri, criminalul a explicat ce s-a intamplat in noaptea crimei si a mai spus ca a omorat-o pe tanara din cauza unei „neintelegeri”.
Potrivit unor surse, criminalul este recidivist si a fost condamnat la patru ani si sase luni pentru o talharie comisa in 2015, pedeapsa la care judecatorii i-au mai adaugat alti doi ani pentru alte fapte comise cu violenta. In 2019, criminalul a beneficiat de recursul compensatoriu si a fost liberat conditionat, cu un rest de 591 de zile de executat.
Codruta va fi inmormantata intr-o rochie de mireasa donata de oameni dupa un apel pe Facebook
Citește și