După 20 De Ani De Căsătorie Cu Marian Cleante, Diana Matei Face Un Anunț Surprinzător. Conflictul Dintre Cei Doi A Condus La..

Diana Matei a făcut public anunțul privind starea sa în căsnicia de 20 de ani cu Marian Cleante, partenerul său de viață și colegul său de scenă în Taraful Cleante.

Așa cum mulți fani și admiratori ai lor ar fi putut să observe, artista a dezvăluit că, de-a lungul timpului, au existat momente tensionate între ea și soțul ei.

După două decenii de căsnicie, Diana Matei și Marian Cleante au devenit unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din industria muzicală, dar chiar și în această poveste de dragoste și colaborare, au fost momente dificile.

Desigur, succesul lor pe scenă și iubirea lor profundă sunt aspecte evidente, însă artista a fost sinceră în recunoașterea faptului că este provocator să petreacă tot timpul împreună.

Ambii membri ai cuplului au personalități puternice, iar acest lucru a dus la apariția unor tensiuni ocazionale între ei. Cu toate că se confruntă cu momente de dispută, Diana Matei a subliniat că relația lor este una de succes. Este normal să apară neînțelegeri într-o căsnicie, dar artista crede că modul în care gestionează aceste momente dificile este ceea ce definește cu adevărat soliditatea căsniciei lor.

“În momentele în care suntem de acord și totul este perfect, mă simt minunat. Dar, de obicei, există momente de dispută, deoarece nu avem motive reale de conflict, decât cele legate de profesie. Nu este mereu ușor, dar este un mariaj de succes. Suntem două personalități puternice, dar cu un respect imens unul față de celălalt și cu o considerație pentru tot ceea ce reprezentăm și am investit în celălalt”, a mărturisit Diana Matei într-un interviu acordat pentru Wowbiz.ro.

Parcurgerea anului 2022 a fost o perioadă dificilă pentru Diana Matei, fiind supusă la un nivel ridicat de solicitări profesionale. În același timp, a trebuit să facă față pierderii mamei sale, un eveniment care a adus o nouă provocare emoțională și personală în viața sa deja aglomerată. Fiind mereu prezentă pe scenă și dedicată carierei sale, vedeta a trebuit să își gestioneze emoțiile în timp ce se ocupa și de îngrijirea mamei sale bolnave.

“A fost un an foarte greu, care m-a solicitat la maximum. Am încercat să nu îmi arăt slăbiciunile și să nu plâng prea mult, pentru că eram mereu ocupată cu proiectele mele profesionale. Cu toate acestea, acest an a fost marcat de suferință și am avut nevoie de timp pentru mine, pentru familia mea și pentru a-mi consola copilul care a resimțit absența mea în acele momente”, a mai adăugat Diana Matei.

Aceste perioade dificile și provocările personale au testat rezistența și determinarea artistei, însă ea a găsit puterea de a merge înainte, atât pe plan profesional, cât și pe cel personal. Experiențele sale au fost parte integrantă a călătoriei sale și au contribuit la creșterea și evoluția sa ca artistă și ca persoană.

Citește și