Drama prin care a trecut Vlăduţa Lupău! A mers direct la spital: Doctorul mi-a zis că …

Îndrăgita cântăreață din România a făcut o dezvăluire surprinzătoare! Vlăduţa Lupău spune că a mers la spital înainte să afle că este însărcinată, iar medicul a avut o veste neașteptată pentru ea.

Dezvăluirea momentului despre Vlăduţa Lupău! A mers direct la spital înainte să rămână însărcinată: Doctorul mi-a zis că …

Vlăduța Lupău a dezvăluit recent că nu a apucat să își facă test de sarcină, deoarece anumite probleme de sănătate au determinat-o să meargă la spital.

Potrivit informațiilor oferite de artistă, a ajuns la medic deoarece suferea de probleme respiratorii.

Mai apoi, în urma unor analize, doctorii au venit cu o veste pe care bruneta a primit-o cu multă bucurie și emoție. Vlăduța Lupău a aflat că este însărcinată în 5 luni. Artista abia așteapta ziua în care va își va strânge fiul în brațe.

„Nu am apucat să fac test de sarcină.

M-am dus la niște analize și surpriza a fost că eram însărcinată. Eu m-am dus pentru niște analize de rutină, că aveam o tuse, aveam probleme cu căile respiratorii.

Doctorul mi-a zis că avem o surpriză!”, a declarat Vlăduța Lupău, conform wowbiz.ro

De asemenea, aceasta a spus că s-a operat de endometrioză anul trecut, iar medicii au precizat că acest lucru poate fi un „impediment în a rămâne însărcinată”.

„Anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză. Și, după ce m-am operat, la câteva luni, a venit natural. Deci, nu am făcut fertilizare în vitro.

Medicii mi-au zis că endometrioza putea fi un impediment în a rămâne însărcinată. Asta e boala secolului la femei și nu prea te lasă să faci copii.

Am avut ceva emoții, poți să o iei razna la ce vezi pe Internet. A fost prima mea operație. Am găsit la Timișoara un doctor bun. Eram în gradul doi al bolii.

Era rezolvabilă treaba. Bebelușul nostru e o minune, e un dar. Poți să ai toți banii din lume și nu poți face un copil sau nu poți să cumperi sănătate”, a completat artista.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru prima oară.

Cei doi au ales deja și numele fiului lor, Iair. Cântăreața a născut un copil sănătos și deja a postat mai multe imagini cu acesta pe rețelele de socializare.

„De acum iubirea o împărțim la 3, iar aici las primele noastre poze împreună”, a scris aceasta.

Citește și