Drama neștiută a lui Tudorel Filimon, Nea Popa din serialul La Bloc:

Tudorel Filimon este unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți actori de la noi din țară.

Acesta este cunoscut pentru rolul lui nea Popa din serialul „La bloc”.

Actorul a făcut declarații la Antena Stars despre cele mai grele momente din cariera sa şi cum l-a lovit ăandemia.p

La 68 de ani acum, Tudorel Filimon, „Nea Popa”, s-a retras din lumina reflectoarelor și în această perioadă recuperează timpul pierdut alături de familia sa, după ani de zile în care a pus cariera pe primul loc.

Actorul a rememorat momentele grele din viața sa, drame pe care le-a înfruntat cu capul sus…

„Grea e viața de artist… Noaptea vesel, ziua trist”. Mulți artiști se regăsesc în această vorbă celebră. Spre deosebire de fanii lor, actorii sau cântăreții sunt nevoiți să depășească mult

mai rapid momentele triste din viață și nu puțini sunt artiștii care au susținut concerte în ziua înmormântării unui om drag. Sau au trebuit să facă glume în timp ce sufletul le plângea.

Este și cazul lui Tudorel Filimon. Actorul a povestit recent că a trebuit să susțină un spectacol de comedie la o zi după moartea mamei sale. I-a fost incredibil de greu, dar imposibil să-și dezamăgească fanii.

„Mama mea a murit joi, iar eu aveam spectacol vineri, sâmbătă și duminică. Sâmbătă o înmormântam și am amânat spectacolul. Am putut să le amân pe cele de sâmbătă și duminică, însă pe cel de

vineri nu. M-am dus dimineața să rezolv problemele la cimitir și după m-am dus să joc comedie. Fiecare avem greutăți”, a declarat Tudorel Filimon la Antena Stars.

Citește și