Dragoș Bucur, un tată împlinit și fericit: „Cel mai mișto este pentru mine și Dana că…”

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru formează unul dintre cele mai longevive și discrete cupluri din România.
Sunt căsătoriți de 16 ani și au împreună trei copii, dintre care o fetiță adoptată.
Dragoș Bucur are un program extrem de ocupat, însă mereu își găsește timp pentru cei dragi. Cunoscutul actor a transmis
din talentul său și copiilor, mai ales fiicei sale mari, Sofia, în vârstă de 15 ani.
„Partea bună cu adolescența copiilor este că nu vine dintr-o dată, au timp să se obișnuiască cu schimbările și părinții, nu doar copiii! Sofia este un copil deosebit și un real ajutor pentru mine și Dana, a contat foarte mult pentru noi în perioada asta aglomerată că deja este adolescent și nu copil’, a mărturisit actorul.
Așa cum spuneam mai sus, Sofia este atrasă de cariera artistică, motiv pentru care împreună cu Dragoș a scris scenariul
unui serial. Cei doi sunt actorii principali din producția „Delta Neagră’. Cu adevărat impresionant este că au câștigat în 2020 Marele Premiu al Festivalului de Film de la Sarajevo cu acest film.
„Ce poate fi mai frumos pentru un părinte decât să fie depășit de copiii lui?! Nu vreau să supăr pe cei care nu au copii, dar este aproape imposibil să explici ce simte un părinte cuiva care încă nu este sau nu își dorește să fie, bucuria pe care o simți la fiecare realizare a copiilor tăi, fie că este vorba de primul pas, cățăratul în copac, răspunsul corect la un exercițiu sau un premiu’, a mai spus Dragoș Bucur.
Cât despre cei doi micuți, actorul a povestit că se implică cât de mult poate în educația și dezvoltarea lor alături de Dana Nălbaru. Mai mult decât atât, cei doi și-au împărțit responsabilitățile în ceea ce privește activitatea lor didactică.
„Probabil că cel mai mișto este pentru mine și Dana că alături de ei redescoperim totul din jurul nostru cu alți ochi, unii proaspeți și doritori de frumos, nepătați. Asta oferă, în general, prezența oricărui copil lângă un adult. Sofia deja este independentă din acest punct de vedere, cred că avem deja aproape doi ani de când nu mai este nevoie să intervenim în temele ei, iar pentru Kadri și Roxana încă reușesc să fac față :). În general ne-am împărțit, Dana se ocupa mai mult de artă, scris și citit, eu – de matematică și lucruri practice (experimente, fizică etc.)’, a spus vedeta PRO TV pentru TV Mania.
Citește și