Doliu în lumea filmului. O actriță celebră de la Hollywood a murit la 61 de an

Doliu în lumea filmului. Actrița americană Mary Mara, cunoscută mai ales pentru rolurile din serialele „ER” și „Law&Order” a încetat din viață la vârsta de 61 de ani. Aceasta s-ar fi înecat în timp ce înota în râul St. Lawrence, din New York.
Trupul acesteia a fost descoperit în râul St. Lawrence, în orașul Cape Vincent, New York, duminică dimineață, după ce apropiaţii au apelat la ajutorul poliţiei.
Actrița se afla acolo la casa de vară a verișoarei sale, iar râul se află în apropiere. Decesul a fost confirmat managerul ei Craig Dorfman, informează CNN.
”A fost una dintre cele mai bune actrițe pe care le-am cunoscut. Îmi aduc și acum aminte când am văzut-o jucând pe Brodway, în “Mad Forest”, în 1922. Era electrică, amuzantă și autentică. Toată lumea o iubea. Îi vom simți lipsa”, a declarat managerul actriței.
Din primele informații, se pare că actrița s-ar fi înecat întrucât pe trupul său nu au fost observate semne de violență. Acum, se așteaptă efectuarea autopsiei pentru a afla cauza exactă a morții.
„Când ofiţerii, împreună cu pompierii și ambulanța Cape Vincent, au ajuns la fața locului, au descoperit o femeie decedată în râul St. Lawrence.
„Victima a fost identificată ca fiind Mary T, în vârstă de 61 de ani. Mara din Cape Vincent, NY. Ancheta preliminară sugerează că victima s-a înecat în timp ce înota. Corpul victimei nu prezenta alte semne care să indice vreo altercaţie”, a transmis poliția intr-un comunicat.
Mary Mara a fost o actriță de film și televiziune. Ea s-a născut în 1960, în Syracuse, New York, SUA.
De-a lungul carierei, Mara a interpretat mai multe roluri în producții cinematografice sau televizate precum “Dexter”, “The Practice” sau “Star Treck: Enterprise”. A devenit celebră pentru aparițiile din ”Law & Order”, “Nash Bridges”, “ER” și “Ray Donovan”.
Citește și