Doliu în lumea artistică! Am pierdut un cântăreț de muzică populară de excepție

În ultima vreme au plecat dintre noi o mulțime de artiști importanți, personalități mari și sportivi de seamă.
Aflăm acum că un celebru interpret de muzică populară ne-a părăsit în mod tragic, la doar 58 de ani. Nimeni nu se aștepta la o asemenea tragedie, dar este adevărată.

A murit Mihai Zele

Țara Oașului și întreaga Românie sunt mai sărace de acum. Celebrul interpret de muzică populară, Mihai Zele, a plecat din această lume în mod subit, când nimeni nu se aștepta la o asemenea despărțire. Artistul avea doar 58 de ani și toată viața înainte, iar mulți oameni voiau să se mai bucure de piesele sale.
Artistul s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani, asta după ce ar fi suferit un stop cardio-respirator chiar în locuința sa din satul Boinești.
Nu se cunosc prea multe detalii despre cele întâmplate, pentru că familia este complet șocată după tot ce s-a întâmplat și nu a oferit declarații până acum.

Anunțul a fost făcut de managerul Casei de Cultură din Negrești, care a vrut ca toți cei care l-au iubit să afle de cele întâmplate și, astfel, să îl

conducă pe ultimul drum pe Mihai Zele. Informații despre înmormântare vor fi oferite de către apropiați la momentul potrivit.
Fosta lui colegă de breaslă a precizat că moartea regretatului este cu adevărat o pierdere pentru Țara Oașului, unde era foarte iubit de oameni. A lăsat în urmă o familie îndurerată, dar și o mulțime de iubitori de folclor care îi vor duce dorul.
Citește și