Doliu uriaș în lumea muzicală. Unul dintre membrii trupei Proconsul s-a stins din viață în urmă cu puțin timp

Lumea muzicii românești este în doliu în urma vestea tragică a încetării din viață a lui Răzvan Gorcinski, fostul toboșar al trupei Proconsul.

Muzicianul talentat și carismatic s-a stins din viață în urma unei lupte grele cu o infecție severă, care, din păcate, nu a putut fi învinsă.

Vestea acestei pierderi grele a fost adusă în atenția publicului de colegii săi de breaslă, care au transmis mesaje pline de durere și amintiri frumoase legate de Răzvan.

Tragedia care a lovit trupa Proconsul și familia lui Răzvan a început cu o infecție severă cu care muzicianul s-a confruntat.

Această boală a pus stăpânire pe corpul său și a necesitat internarea lui într-un spital pentru tratament intensiv.

Cu toate eforturile depuse de medici, starea sa s-a deteriorat rapid în ultimele zile, ceea ce a dus la o pierdere tragică pentru lumea muzicală.

A murit Răzvan Gorcinski, membrul trupei Proconsul
Membrii trupei Proconsul, alături de care Răzvan Gorcinski și-a construit o carieră muzicală remarcabilă, au transmis vestea tristă prin intermediul rețelelor sociale. Aceștia au subliniat impactul profund pe care Răzvan l-a avut asupra lor și asupra muzicii românești. Mesajele lor au fost pline de durere și de respect față de colegul lor de breaslă, iar condoleanțele au fost adresate familiei artistului.

„Din păcate, Răzvan, prietenul si fratele nostru, nu mai este printre noi.😢 Din fericire, e într-un loc mai bun, unde se poate odihni după anii de călătorii si miile de concerte. Dumnezeu să te odihnească Răzvan, să mângâie și să întărească familia!”, este mesajul celor de Proconsul.

Răzvan se lupta pentru viața lui
Florența Marin a împărtășit cu comunitatea muzicală o situație dificilă și sensibilă, care a pus stăpânire pe viața lui Răzvan Gorcinski. În urma unei septicemii neașteptate, starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid și a ajuns să fie critică. Răzvan, cunoscut nu doar pentru contribuția sa muzicală, ci și pentru bunătatea și pasiunea sa pentru muzică, a avut parte de susținere din partea celor apropiați și a colegilor săi de breaslă.

„Ne aflăm în fața unei situații dificile și sensibile. Vreau să ne adunăm cu gândurile și rugăciunile noastre în jurul unui om special, un artist talentat și un suflet frumos. Artistul nostru drag, Răzvan Gorcinski, se află într-o luptă acerbă pentru viața lui. În urma unei septicemii neașteptate, care a pus stăpânire pe corpul său plin de viață, starea lui de sănătate este critică.

Răzvan nu este doar un nume în lumea muzicii, ci și un prieten drag și un coleg de neuitat. A lăsat amprenta sa muzicală în trupe de legenda care au creat povesti precum PACT by Leo Iorga & Adrian Ordean, a împărtășit pasiunea sa pentru ritmuri alături de Proconsul și mai recent, Kempes, dar și la Morandi și Antract, iar acum se află la răscrucea unei bătălii vitale”, scria în urmă cu câteva zile Florența Martin pe rețelele de socializare.

Citește și