DOLIU ÎN CINEMATOGRAFIE! UN CELEBRU ACTOR A MURIT LA 70 DE ANI

E doliu la Hollywood! Un celebru actor de 70 de ani, Paul Reubens, a murit după o luptă grea cu cancerul.

Paul Reubens a devenit un actor cunoscut datorită personajului pe care l-a interpretat, Pee-wee Herman. Anunțul decesului a fost făcut pe contul de Instagram al artistului.

„Ne-am luat rămas bun de la Paul Reubens, un actor, comediant, scriitor și producător american emblematic, al cărui personaj iubit Pee-wee Herman a încântat generații de copii și adulți cu pozitivitatea și credința sa în importanța bunătății.

Paul a luptat împotriva cancerului de ani de zile cu tenacitatea și inteligența sa caracteristică.

Un om înzestrat și prolific, el va trăi pentru totdeauna în panteonul comediei și în inimile noastre ca un prieten prețuit și un om cu caracter remarcabil și generozitate de spirit”, conform postării de pe contul de socializare.

Paul Reubens a devenit un actor cunoscut datorită rolului Pee-wee Herman

Paul Reubens s-a născut în 27 august 1952 în Peekskill, New York și a crescut în Sarasota, Florida.

Actorul a devenit foarte pasionat de comedie încă de când era mic copil. Când era în clasa a șasea, la Southside Elementary, a făcut primii pași în cinematografie.

A interpretat rolul lui Nick Burns în filmul „A Thousand Clown” la The Players Theatre. La Brookside Junior High, a continuat să joace la The Players în piesele „The Riot Act”, „Camelot” și „On a Clear Day You Can See Forever”.

În producțiile „The Comedy of Errors”, „My Fair Lady” și „Guys and Dolls”, Paul Reubens a avut roluri principale. În ultimul an de liceu, a fost votat

„Cel mai talentat actor”. După absolvirea liceului, s-a înscris la departamentul de teatru al Universității din Boston, dar apoi s-a mutat la Los Angeles pentru a urma programul de actorie la California Institute of the Arts, o nouă școală fondată de Walt Disney.

Cel mai cunoscut rol al lui a fost Pee-wee Herman. Personajul lui a ajuns pe marele ecran în 1985, în comedia „Pee-wee’s Big Adventure”.

Citește și