Din ce câştigă bani Veronica Vulpiţa, după ce a fost dată afară de la Acces Direct?

În urmă cu ceva timp, Vulpița și Viorel Stegaru erau în centrul atenției, însă acum după ce nu mai sunt „vedete”, cei doi nu o duc așa de bine pe cât sperau. Familia acestora s-a mărit cu încă un membru, iar veniturile sunt destul de mici.
După ce au lăsat în spate viața de Capitală, Veronica și Viorele s-au întors acasă, iar viața nu este așa de ușoară pe cum sperau.
Nevoile familie Stegaru au crescut, după venirea pe lume al celui de-al doilea copil, însă nu la fel s-a întâmplat și cu veniturile.

După ce s-a au întors acasă, cei doi au încercat să își pună viața la punct și chiar s-au angajat.

Viorel a lucrat la o firmă de Curățenie din Capitală, iar salariul lui era de doar 2.500 de lei. Însă, proaspătul tătic nu părea prea mulțumit de câștiguri și își dorea un job mai „serios”.
„Doar că ne cheamă pe colaborare, când are nevoie. Eu vreau un serviciu stabil. Și acolo cu serviciu stabil, și aici, la colaborare. Să dea Dumnezeu și Maica Domnului să-mi găsesc un loc de muncă stabil”, spunea Viorel în urmă cu ceva timp.

Din ce câştigă bani Veronica Stegaru?

În urmă cu doar câteva luni, Veronica a devenit din nou mamă. Aceasta a născut un băiețel perfect sănătos. Dacă înainte să nască Vulpița mai mergea la muncă cu ziua, acum de când a devenit mămică tânăra nu mai face nimic, iar singurul venit pe care îl are este alocația celor doi copii.
Cei doi soți nu o duc tocmai bine, însă nici nu se plâng. Chiar dacă veniturile nu sunt suficiente, aceștia încearcă să se descurce așa cum pot și mai beneficiază și de ajutorul părinților lui Viorel, care îi supraveghează acum atent, mai ales pe Veronica. În ceea ce o privește pe proaspăta mămică, aceasta se ocupă de cei mici și de treburile gospodărești și aproape a uitat de viața din Capitală și de perioada în care era celebră.
Citește și