Diana Șucu, gest superb pentru soțul milionar. Cum o răsfață „regele mobilei” pe fosta știristă de la TVR 2

Diana Șucu, fostă Lăscărescu, a îmbrățișat discreția de când a renunțat la pupitrul știrilor de la TVR 2 și s-a măritat cu omul de afaceri Dan Șucu (59 de ani).
Acum, soțul ei este cel care apare pe micul ecran, fiind unul dintre cei patru „lei” de la „Imperiul leilor” (PRO TV). Cei doi se pregătesc să sărbătorească 17 ani de relație, însă Diana a furat startul și i-a făcut soțului o urare romantică.
Supranumit „milionarul care a mobilat România”, datorită afacerilor sale cu mobilă, Dan Șucu devine tot mai vizibil pe micul ecran, odată cu emisiunea „Imperiul leilor”, dar și pentru că a devenit acțional al echipei de fotbal Rapid București.
În schimb, soția lui, Diana Șucu, nu duce dorul televiziunii, unde a activat vreme de 5 ani, prezentând știrile la postul public (2002-2007). Ea se ocupă de afacerea familiei, de cei doi băieți adolescenți, dar și de soțul ei, pe care de multe ori îl răsfață cu tot felul de mesaje romantice, scrise pe rețelele sociale. Așa s-a întâmplat și acum, în așteptarea zilei lor aniversare, care va fi luna viitoare.

Diana Șucu, gest superb pentru soțul ei

„Eu cred că în inconștientul fiecărei femei se află o Prințesă gata să se ofere total atunci când întâlnește un bărbat care îi întruchipează arhetipul masculin și de care se îndrăgostește.
Prințul meu a intrat în viața mea în urmă cu 17 ani”, a scris Diana Șucu în dreptul unei poze din vremea în care era însărcinată. Este vorba despre o ședință foto cu ea îmbrăcată ca o prințesă, un pictorial realizat de Dana & Stephane Maitec.
Iar dacă anul trecut au sărbătorit aniversarea relației lor în Capri, la celebrul restaurant Da Paolino, cunoscut pentru livada de lâmăi în care este amplasat, anul acesta cu siguranță „regele mobilei” își va surprinde soția cu o nouă escapadă romantică. În fiecare an bifează destinații fabuloase, iar experiențele trăite împreună sunt de neuitat.

Anul trecut, cuplul Șucu a asistat la un concert-omagiu dedicat tenorului italian Enrico Caruso, dar au bifat și alte concerte de muzică

clasică, pe Coasta Amalfitană. În plus, au luat la rând cele mai exclusiviste restaurante din sudul Italiei.
„4 august 2005, ziua în care iubitul meu a îngenuncheat și m-a cerut de nevastă, practic ziua în care am devenit soție. Îi mulțumesc pentru că mă iubește, mă respectă și are grijă de mine. Îi mulțumesc pentru că a ales să-și împartă fiecare clipă cu mine. La mulți ani, iubirii noastre!”, spunea Diana Șucu, extrem de îndrăgostită.
Citește și