Din Ce Face Bani Iubita Lui Florin Ristei. A Dat Lovitura În România: “Câştigă În Două Zile Cât Câştig Eu Într-O Lună”

Florin Ristei și iubita lui, Naomi, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt logodiți și au planuri de nuntă.
Cântărețul a vorbit despre iubita lui și despre viața lor împreună în cadrul unui podcast, spunând că Naomi este partenera perfectă și că se distrează copios împreună. Artistul a dezvăluit că el nu ar fi părăsit Londra pentru București.

Cât și din ce câștigă bani iubita lui Florin Ristei

Mai mult, ambii și-au cunoscut deja familiile, iar părinții lui Ristei o iubesc și o apreciază pe tânără. Naomi Hedman s-a cunoscut cu Ristei atunci când ea a concurat la X Factor, iar la finalului anului 2020, el a cerut-o în căsătorie.

Puțini sunt cei care știu cu ce se ocupă Naomi. Logodnicul ei a dezvăluit că ea face mai mulți bani decât el, doar că joburile ei sunt destul de rare.

„Ea s-a mutat aici, are adresă la mine. Are permis de ședere pe 5 ani. A început să înțeleagă românește, prinde cuvintele… Se face un an de când nu a mai plecat. Bine… a mai plecat când a avut job, dar job zilnic nu a avut.

A terminat cu jobul înainte de pandemie și s-a închis acolo ce făceau. Când mai are din astea de model, de cântat, de ceva… se duce. Câștigă în două zile cât câștig eu într-o lună și gata.

Păi, ce vrei?! Pozează la brand-uri și face shooting-uri 2-3 zile. A fost prin Suedia ultima dată. A luat… nici nu știu dacă pot să zic cât a luat.

Se iau bani buni dacă ești un model ok și pentru branduri mari. Dacă faci una, două din astea pe lună stai liniștit și n-ai nicio treabă.

Și eu… în fiecare zi de la 8 la 12, seara… aia e!„, a spus Florin Ristei, în podcastul lui Speak.

Ristei n-ar fi plecat din Londra să vină la București
„Eu nu știu dacă aș fi făcut asta în locul ei. Adică să renunț la Londra pentru țara asta. Acum cred că e cam sătulă și de România, că o mai întreb cum i se pare aici.

Când ne mai ciondănim puțin, îmi dau seama cât îi este de greu, e pentru cineva străin. Ea se aude doar la telefon cu prietenii ei. E dubios să vii din Londra la toți ai noștri, în starea asta…

Pe ea o marchează atât de tare chestii din astea mici la oamenii pe care-i întâlnim. Și îi explic că asta e educația de la noi și stilul.

E foarte mișto să vorbești cu altul care are altă cultură, altă educație. Am ajuns la concluzia că noi suntem cam la nivelul gândirii generației mamei ei. Suntem cu o generație în urmă la gândire.

Sunt chestii banale… să nu mai zic de rasism că am învățat o grămadă în ultimul an„, a mai spus Florin Ristei.

Citește și