Dezvăluirea momentului despre Denise Rifai! Nimeni nu a știut asta despre ea: Ar fi o minciună…

Prezentatoarea Kanal D, Denise Rifai, nu gătește în general, iar de Paște nu face o excepție, pentru că nu îi place.

Vedeta TV preferă să mânânce în oraș și mărturisește că obiceiurile sale alimentare sunt cele recomandate de nutriționiști.

Primul e cumpătarea.

Pentru Denise Rifai, cunoscuta prezentatoare de la Kanal D, Sfânta Sărbătoare a Paștelui vine cu liniște, odihnă și, mai ales, cumpătare. Vedeta TV nu este ca celelalte reprezentante ale sexului feminin să fie preocupată ca masa de Paște să fie plină și nici nu gătește ceva.

Face asta în mod obișnuit pentru că nu intră niciodată în bucătărie decât pentru orice altceva decât gătit. În plus, de Paște, Denise Rifai preferă odihna.

Nu știe să facă preparatele tradiționale și nici nu este dintre cele care spun că gătitul le relaxează. Pur și simplu nu îi face plăcere să gătească. Vedeta a dezvăluit că, în general, nu prea intră în bucătăre, alimentația sa de bază fiind reprezentată de salate.

Mănâncă ponderat

Așadar, prezentatoarea de la Kanal D are un singur plan de Paște, acela de a se odihni și de a mânca cumpătat.
„Vreau să mă odihnesc, deci vreau să mă odihnesc. Asta fac de Paște.

Nu știu unde, cum, dar vreau să mă odihnesc. De mâncat, mănânc, întotdeauna cu foarte multă grijă, întotdeauna foarte atent.

De gătit nu gătesc, îmi pare rău că nu știu, dar nu îmi place, adică ar fi o minciună să mă păcălesc pe mine însămi. Nu-mi place. Cu siguranță la un moment dat voi învăța să fac acest lucru”, a declarat Denise Rifai pentru ciao.ro.

Nu consumă alcool
Cât despre dieta sa, vedeta spune că e foarte atentă la ce mănâncă, dar și ce cantități consumă. Are și câteva alimente și băuturi pe care nu le consumă niciodată.

„Eu cred foarte mult în cumpătare și cred foarte mult în alimente cât mai disociate. Eu nu mănânc zahăr, încerc să îl evit pe cât posibil, nu consum alcool, nu consum băuturi răcoritoare.

Întotdeauna trebuie să fim atente la modul în care ne hrănim. Foarte important să ne hrănim cu grijă pentru că nu e doar pentru modul în care arătăm, ci pentru sănătatea noastră. Kilogramele în plus, dăunează în primul rând corpului. Este foarte greu să poți întotdeauna să reziști tentațiilor.

Este o luptă în permanență care dacă nu este dusă, dacă o lași și nu o mai duci, se vede. Nu e simplu”, mai spune prezentatoarea.

Citește și