Delia Matache a aflat că va avea o fetiță! Cum a reacționat artista

Artista a aflat, în urmă cu scurt timp, că va fi mămică de fată! Reacția ei i-a surpins pe fani, iar acum toți așteaptă vestea cea mare.
Delia Matache se află în top-ul celor mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi din țară. Vedeta are 40 de ani, o carieră de succes și un soț alături de care trăiește o adevărată poveste de dragoste.

De-a lungul anilor, cântăreața a fost întrebată de nenumărate ori când are de gând să devină mămică pentru prima oară, însă niciodată nu a oferit un răspuns concret.
Recent, însă, Delia a făcut un test inedit pentru a afla dacă va avea fetiță sau băiețel, iar reacția ei a fost de-a dreptul surprinzătoare!

Delia Matache a aflat că va avea o fetiță![Sursa foto: Instagram]
Delia a aflat că va avea fetiță
În luna februarie, frumoasa artistă a schimbat prefixul, iar cu acest lucru a venit și curiozitatea fanilor în ceea ce privește momentul când va deveni mamă pentru prima oară. Recent, însă, aceasta le-a făcut o mare surpriză urmăritorilor din social-media, căci a publicat un videoclip în care află ce sex va avea bebelușul ei.
Pentru a ști dacă va avea o fată sau băiat, vedeta a decis să apeleze la miturile și metodele băbești, așa că a făcut „testul inelului”.
În timpul clipului, Delia menționează clar că nu este încă însărcinată. „Mă rog, întâi trebuie să fie ceva… Când o fi. Încă nu e nimic”, precizează vedeta, care pare să fi fost doar curioasă ce sex ar putea să aibă copilul ei.
Testul presupune să legi un inel de o ață, iar acesta trebuie pus deasupra palmei. Dacă inelul se învârte înseamnă că vei o fetiță, iar dacă se balansează de la stânga la dreapta va fi băiat.
„Dacă se duce așa (n.r. – înainte și înapoi) e băiat, iar dacă se duce în cerc e fată”, i-a spus cântăreței cea care i-a făcut testul.
Astfel, Delia Matache a aflat că va deveni mamă de fată, iar reacția pe care a avut-o a fost, fără doar și poate, memorabilă.
Citește și