DE NECREZUT! CE PRIMESC DE MÂNCARE MICUȚII DIN SPITALUL CLINIC DE URGENȚĂ PENTRU COPII „SFÂNTA MARIA” DIN IAȘI

O postare de pe un grup de Facebook a atras atenția multor persoane din Iași. O mămică a fotografiat mâncarea pe care copiii o primesc din partea cadrelor medicale, iar reacția internauților a fost una destul de dură.
Modul în care sunt tratați copiii în diverse spitale din România nu mai este un secret pentru nimeni. Uneori, condițiile și cadrele medicale nu mai aduc alinare în momente dificile, iar părinții fac tot posibilul pentru a trage un semnal de alarmă asupra acestui aspect.
Ce primesc copiii internați în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași
Una din mămicile care a fost nevoită să rămână în spital alături de copilul său a dorit să tragă un semnal de alarmă în momentul în care a văzut ce fel de mâncare primește cel mic din partea spitalului. Aceasta a postat câteva fotografii pe un grup public din Iași.
Potrivit declarațiilor făcute de femeie, fiul său a primit foarte puțină margarină și câteva felii de salam dimineața. La prânz, cel mic a avut parte de o supă nu foarte comestibilă și niște orez cu legume care arăta înfiorător. Mămica se declară pe deplin nemulțumită de modul în care sunt tratați pacienții, mai ales că majoritatea instituțiilor statului susțin că fac tot posibilul pentru a oferi cele mai bune condiții.
„Am făcut acum vreo doi ani o postare cu mâncarea care le este dată copiilor, la spitalul de copii Sfânta Maria! Era vorba despre margarină și pate…După 2 ani, rezultatul e ceea ce vedeți în poze! Sunt sigură că pușcăriașii au un meniu mult mai diversificat! Un copil are nevoie de fructe, lactate, proteină!”, a scris o mămică pe Facebook.
Utilizatorii de pe Facebook nu au trecut cu vederea povestea femeii, susținând că nu este vorba de un caz izolat. Astfel de evenimente se petrec în majoritatea spitalelor din județul Iași. Deși sunt nemulțumiți de modul în care sunt tratați, aceștia au mai explicat și faptul că de cele mai multe ori preferă să vină cu mâncare de acasă. Pacienții nu doresc să o consume pe cea de la cantina spitalului, deoarece nu are un gust bun.
Citește și