DE NECREZUT CE A PĂŢIT O ROMÂNCĂ ÎN VACANŢA DIN GRECIA? “AU MICŞORAT CANTITĂŢILE SAU AU SCOS GARNITURILE”

Întoarsă din vacanța petrecută în Grecia, o româncă a dezvăluit, prin mediile de socializare, cum a fost tratată acolo. Femeia a mărturisit cum sunt văzuți turiștii care provin din România și ce spun grecii despre ei.
O româncă a postat pe o pagină de Facebook, care are rolul de forum, cum a fost experiența sa de vacanță în Grecia.
Femeia a a dezvăluit că prețurile nu au crescut așa de mult în anul 2022, dar grecii au redus porțiile și au scos garniturile de la meniuri. Astfel, industria elenă a ospitalității a găsit o metodă de a fenta scumpirea, în așa fel încât turiștii să nu o simtă.
„A fost bine, mult mai bine decât ar fi fost la noi! Drumul lung, bucurie mare că reușesc și anul acesta să merg în concediu. Prețurile nu mi s-au părut cu mult mai scumpe ca în anii trecuți, pe ici colo grecii au micșorat cantitățile sau au scos garniturile (marketing bun)”, a scris românca pe Facebook. (
Incredibil! Ce părere au străinii despre românii care pleacă în Grecia
Femeia a mărturisit faptul că este profund enervată de remarca „este plin de români” pe care o aude când pleacă în vacanță. Cu această ocazie, a spus că alte naționalități se descurcă mult mai rău când pleacă în țări străine.
„Așa și?! Cu ce vă deranjează? Recomandați-mi un loc unde nu sunt români! Poate pe lună! Nu prea avem loc unii de alții pe alte meleaguri! Ar trebui să ne dăm reset și să-i observăm și pe ceilalți, suntem cu muuult peste sârbi, bulgari, nemți, englezi care atunci când nu sunt taxați la buzunar cu amenzi se comportă mizerabil! În rest, să vă bucurați de vacanțe frumoase, că le meritați”, a adăugat românca.
Citește și