De ce trăieşte Teo Trandafir acum emoţii de mamă prin care n-a mai trecut niciodată. Ce se întâmplă cu fiica ei Maia

Teo Trandafir se află în faţa unor momente pe care aproape fiecare părinte le experimentează, mai devreme sau mai târziu. Deşi prezentatoarea TV era conştientă de mult că acest episod ar fi venit, până la urmă, nciodată, ca mamă, nu poţi fi pregătită pentru aşa ceva.

Despre ce este vorba? Despre faptul că fiica ei Maia va pleca de acasă. Fata va împlini 18 ani peste 2 luni, iar momentul în care adolescenta va merge la facultate în străinătate se apropie cu paşi repezi.

Teo acceptă ideea despărţirii

Teo Trandafir s-a pregătit emoţional pentru despărţirea de fiica ei. Fiica prezentatoarei de la „Teo Show” își dorește să meargă la o facultate în afara țării, ceea ce înseamnă că va locui separat de mama ei.

„Nu am nici cea mai mică idee cum va fi după ce va împlini 18 ani, am stat și m-am gândit la asta.

Ea probabil va pleca și despărțirea asta geografică va impieta cumva asupra intimității relației noastre, dar nu avem ce să facem. Nu pot să o țin în casă pentru că eu vreau să o am alături. Nu mi se pare corect. Om trăi și om vedea.

Nu sunt eu prima, nici ultima și nu pot schimba ceva. Mi se pare egoist să mă gândesc la o alternativă să îi spun să nu plece, ca să nu sufăr eu. Ar fi inuman. Are visul ei și este firesc să și-l urmeze. Așa cum am făcut toți. Până la urmă și eu am plecat de acasă.

Mi se pare o prostie să pui unui copil de 18 ani niște ritualuri de la care tu nu te abați. Este în funcție de programul ei, de prietenii ei, cu cine vrea să iasă, cât vrea să stea.

Dacă prietenii ei merg la munte, nu pot să spun stai cu mine ca să ținem ritualul.

Au fost vremuri când aveam activități multe împreună, dar s-au dus…”, a mai povestit, râzând, Teo Trandafir pentru sursa mai sus menționată”, a spus Teo Trandafir pentru ego.ro.

Maia ştie că mama ei e vedetă TV

Teo Trandafir, care este pe micul ecran de aproape trei decenii, i-a explicat fiicei că mama ei are un anumit statut în societate, prin prisma jobului.

Prin prisma activității sale, nu de puține ori viața privată a fost pusă sub lupă.

„A știut tot timpul cine sunt. Maia s-a născut la mine în brațe. Nu a fost o noutate pentru ea și s-a autoeducat în timp văzând oamenii pe care eu îi apreciez, învârtindu-se în cercurile în care mă învârt și ei și întâlnind oameni cunoscuți.

A ținut-o în brațe de mică Pepe, l-a cunoscut pe Smiley.

E în relații foarte bune cu mulți oameni importanți pe care îi vedea de obicei la televizor. Dar fiind situația de așa natură, pentru ea nu a fost un hop”, a mai povestit Teo pentru sursa amintită.

Citește și