De ce fanii Iuliei Vântur cred că aceasta și Salman Khan s-ar fi despărțit. Ce gest a făcut artista

Iulia Vântur s-a bucurat în România de o carieră în plină ascensiune, având în vedere succesul emisiunii „Dansez pentru tine”, pe care a prezentat-o alături de Ștefan Bănică. Fosta prezentatoare TV a părăsit România în 2012 și locuiește în India, acolo unde și-a construit o carieră în muzică și film și a reușit să cucerească Bollywood-ul.
Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au fost mereu rezervați în ceea ce privește declarațiile privind viața lor personală.
Artista a petrecut o bună perioadă de timp în România, departe de India și partenerul său, iar fanii i-au urmărit cu mare atenție fiecare apariție, atât pe social media, cât și în presă sau la posturile de televiziune.

Fanii care o urmăresc pe social media au fost destul de surprinși să vadă că artista apreciază în ultima vreme mai multe postări care conțin citate motivaționale despre despărțire.

„Poate că nu mai e momentul să te gândești la iubire, ci să te gândești la tine. Poate că acesta este momentul în care ești provocat să fii propriul tău salvator. Să fii propriul tău loc sigur.
Poate că în acest moment ți se reamintește că oamenii care au plecat nu au făcut decât să te conducă înapoi la tine însuți, nu au făcut decât să te conducă aici.
Iar aici ești în regulă cu tine, te reconstruiești, te adaptezi, te repari și îți recuperezi toate bucățile cu care i-ai lăsat să plece.
Același tip de iubire pe care ai oferit-o întotdeauna celorlalți. Aici nu-ți grăbești inima, nu depinzi de o altă ființă umană pentru a o repara. În schimb, aici faci asta de unul singur, te vindeci.”, este mesajul pe care Iulia Vântur l-a apreciat pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.
Cel mai probabil, supozițiile fanilor nu sunt adevărate, mai ales că Iulia Vântur a postat pe social media în urmă cu puțin timp câteva imagini și clipuri de la revenirea ei în Mumbai, India.

De ce Iulia Vântur și Salman Khan nu s-au căsătorit deși formează un cuplu de 10 ani

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc de zece ani o poveste de dragoste. Fosta prezentatoare și celebrul star de la Bollywood au păstrat discreția cu privire de relația lor. Fanii celor doi se întreabă când anume se vor căsători, însă, se pare că Iulia Vântur și Salman Khan nu își fac planuri pentru a face acest pas. Iulia Vântur dezvăluit într-un interviu pentru Bollywood Hungama faptul că nu consideră că este atât de importantă căsătoria, ci mai degrabă să fie fericită alături de partenerul său și să petreacă timp alături de el.
Citește și