De Ce Este Neti Sandu Singură La 61 De Ani Cel Mai Mare Secret Al Horoscopistei De La Pro TV

Neti Sandu este una dintre cele mai longevive apariții de pe micul ecran.

De ani de zile, mulți dintre români își încep dimineața cu previziunile astrale făcute de vedeta de la Pro Tv.

Neti Sandu s-a dedicat în totalitate carierei sale, iar viața sentimentală a pus-o pe locul doi, după ce a suferit o dezamăgire cumplită în dragoste.

La 61 de ani Neti Sandu este o femei singură și se simte bine așa. Își dedică timpul serviciului, treburilor gospodărești și pasiunilor sale.

Deși rare ori vorbește despre viața s-a privată, Neti Sandu a dezvăluit unul dintre cele mai grele episoade.

Vedeta Pro Tv a povesti că a trecut acum mulți ani printr-o despărțire traumatizantă.

Bărbatul căruia i-a fost alături timp de 10 ani a părăsit-o și a plecat fără prea multe explicații.

„Am avut o relaţie de 10 ani până chiar când să ajung la Pro TV, dar a plecat.

Eu nu am spus nimic, pentru că am zis că omul e liber să facă ce vrea. Important era cum mă descurcam eu după aia. A fost înfiorător de greu.

Mi-a lăsat o hârtie în care mi-a spus că nu se poate ceva mai perfect decât mine. El a invocat motivul că avea impresia că eu îi port ghinion. Nu eu, stai că formularea era alta: că ne purtăm ghinion unul altuia. El avea nevoie de un vinovat și eu de aceea nu am luptat niciun milimetru. Nu i-am cerut nicio explicație.

Eu am făcut vreo cinci ani de terapie ca să trec peste asta şi să mă pot bucura de viaţă. Mă secase de toate resursele“, a mărturisit Neti Sandu, într-un interviu pentru unica.ro

Cel mai mare regret al lui Neti Sandu

Deși a avut nevoie de mult timp să treacă peste dureroasa despărțire, Neti Sandu este împăcată și a dat uitării totul. Însă, vedeta are totuși un mare regret, acela că nu are copii.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut.

Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut.

Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor.

Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil. Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic“, a mai mărturisit Neti Sandu.

Citește și