Dani Oțil, scuze publice pentru David Popovici. Ce i-a transmis după victoria de la Campionatele Mondiale

Dani Oțil i-a cerut scuze publice lui David Popovici, după dubla victorie de la Campionatele Mondiale de natație. Matinalul de la Neața i-a transmis un mesaj sportivului, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook. Iată ce a vrut Dani Oțil să-i spună lui David Popovici!

Mesajul lui Dani Oțil pentru David Popovici
Matinalul de la Neața i-a cerut scuze lui David Popovici în nume personal, precum și în numele colegilor de breaslă, din media, care nu au scris până acum despre el, despre performanțele sale extraordinare, sau despre natație.

Scuze, David Popovici! In numele meu, al colegilor de media care si-au adus aminte abia acum ca avem si sportul intitulat înot in România. Te vom peria doua săptămâni. Apoi, daca ratezi o finala sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu ești băiat deștept. Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri. Noi la Neatza am făcut prea puțin… sunt cuvintele lui Dani Oțil.

Prezentatorul de la Neața a înșirat toate motivele pentru care în România este greu să se facă performanță în sport, în cazul de față în natație, din cauza neajunsurilor, a bazinelor aflate în stare deplorabilă, etc. Dani Oțil i-a spus lui David Popovici să-și vadă ca și până acum de drumul său, și să nu bage în seamă ce se scrie sau ce se spune despre el, pentru că va fi susținut doar la bine.

Ne cerem scuze pentru ca nu ți-am oferit nimic, dar acum iti cerem. Tu vei lua poate argint, cândva… Noi te vom întreba de ce nu aur… Tu vei lua bronz… Noi te vom întreba de ce nu aur. Nu ne va interesa daca te doare ceva sau daca mai suporți sa te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club.
O sa uitam orele tale de antrenament, munca părinților tai, etc… Ne va interesa sa ai steagul pe casca. Si sa il tragi prin apa pe ala de il pune grafica tv, a mai scris Dani Oțil.

Citește și