Cum s-a descurcat Eliza la BAC. Fiica Adrianei Iliescu a uimit pe toată lumea

Adriana Iliescu are fată mare! Cea mai bătrână mamă din România a ajuns la vârsta la care să-și vadă fiica absolventă de liceu, și peste toate, pregătindu-se pentru facultate. Eliza Iliescu a susținut probele din cadrul examenului de Bacalaureat, iar rezultatele au fost foarte bune.
Ce note a obținut Eliza Iliescu la examenul de Bacalaureat
Tânăra care a ajuns la vârsta susținerii examenului de Bacalaureat și-a bucurat mama, cea care a crescut-o și educat-o cu toată iubirea din lume. Eliza Iliescu a obținut o medie peste 9.50 la cele trei probe din cadrul examenului maturității. Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din lume, are toate motivele să fie mândră de fiica ei.
Potrivit informațiilor apărute în presă, Eliza Iliescu se gândește să urmeze cursurile a două facultăți, sau poate chiar trei, între care Facultatea de Litere și Facultatea de Filosofie. Mama ei este pregătită să o susțină financiar, cu toate resursele pe care le are, pentru a-și croi un drum în viață.
Eliza Iliescu a ajuns la vârsta majoratului și are o relație foarte bună cu mama ei, care a crescut-o și a educat-o cum a știut mai bine. Adriana Iliescu și-a dorit enorm un copil, iar când visul ei s-a împlinit, la o vârstă înaintată, femeia a devenit cunoscută în România drept cea mai bătrână mamă din România.
Citește și