Cum arată vila Andreei Esca de pe Lacul Snagov.

Cum arată vila Andreei Esca de pe Lacul Snagov. Vedeta PRO TV se poate considera un om împlinit, iar asta pentru că are o familie superbă de care e tare mândră, dar și o locuință spațioasă, aflată într-una dintre cele mai frumoase și căutate zone de către milionari.
Mai exact, prezentatoarea tv are o vilă pe malul lacului Snagov. Iată cum arată o zi obișnuită din viața știristei!
Cum arată vila Andreei Esca de pe Lacul Snagov.Cum arată vila Andreei Esca de pe Lacul Snagov.
Andreea Esca are vecini celebri în aceeași zonă.
Pe malul lacului, dețin case proprietari precum Ion Țiriac, Anamaria Prodan, Cristian Țânțăreanu, Ioana Băsescu, Cosmin Olăroiu și nu numai.
Prezentatoarea rubricii de știri de la PRO TV duce o viață ca în filme. Vedeta a publicat un filmuleț pe rețelele sociale, arătându-le fanilor ce face într-o zi obișnuită.
Andreea Esca deține o vilă pe malul lacului Snagov și profită de toate oportunitățile din zonă.
Mai exact, vedeta tv s-a filmat în timp ce conduce o ambarcațiune, cu multă fermitate și pricepere. În spatele ei, se afla nimeni altul decât băiatul său, Aris, care făcea schi nautic.
Totul s-a petrecut chiar în fața casei lor. Întreaga familie pare să fie fascinată de sporturile pe apă, iar asta pentru că și Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, a fost surprins în diferite ipostaze la cârma bărcilor de viteză.
Ce moșie mai deține Andreea Esca
Potrivit Libertatea pentru femei, Andreea Esca mai deține și o moșie în Mărginimea Sibiului, una dintre cele mai turistice zone din România.
Moșia Andreei Esca, mai exact complexul turistic în care a investit salariul de la PRO TV, cuprinde un domeniu cu 5 căsuțe din lemn, aflat pe malul râului Porumbacu și alte 2 case în inima satului cu același nume, din județul Sibiu, mai arată sursa citată.
O căsuță de 40 metri pătrați, cu două dormitoare, baie, chicinetă și vedere spre munte se închiriază cu 492 lei pe noapte, potrivit datelor furnizate de platforma Booking.com.
Citește și