Cum arată soţia lui Axinte la 42 de ani.

Pe Axinte de la Vacanţa Mare îl ştie toată ţara, însă puţini sunt cei care ştiu cum arată soţia lui Axinte la 42 de ani.
Actorul este căsătorit din anul 2012 cu Carmen, iar în urmă cu cinci ani i-a dăruit un copil îndrăgitului actor.
Soţia lui Axinte arata senzaţional pentru vârsta pe care o are. Carmen Petrescu are o siluetă de vis care ar face invidioase multe femei.
Cum arată soţia lui Axinte la 42 de ani
Florin Petrescu este unul dintre cei mai simpatici actori de la noi din ţară, care a făcut furori de-a lungul timpului cu rolurile pe care le-a interpretat.
Sunt mulţi cei care se întreabă cum arată însă femeia care i-a câştigat inima. Actorul este căsătorit din anul 2012, cu o femeie mai tânără cu 5 ani decât el, Carmen.
Carmen Petrescu are 42 de ani, iar în urmă cu 5 ani i-a dăruit actorului un fiu, Eduard. Soţia lui Axinte este frumoasă. Are un trup tras prin inel, face sport şi este destul de atentă la dietă zilnică.
Carmen Petrescu îşi ţine mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viaţa sa. În imagini se poate vedea cât de bine arată soţia lui Florin Petrescu.
Pozele primesc o mulţime de aprecieri din partea fanilor, iar cu fiecare imagine publicată, Carmen demonstrează că pentru ea vârstă este doar un număr.
Axinte de la Vacanţa Mare a fost condamnat la închisoare
Axinte de la Vacanţa Mare a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare.
Dosarul a fost deschis în urmă cu opt ani de zile. Florin Petrescu, pe numele real, a fost anchetat pentru trafic de influenţă.
În anul 2012, Axinte ar fi fost trimis de Dan Diaconescu să discute cu Secureanu despre bani şi o „sponsorizare” a postului
TV, în contextul în care OTV difuză o emisiune cu presupuse nereguli financiare existente la Spitalului clinic Nicolae Malaxa din Bucureşti.
Citește și