Cum arăta Mioara Roman când era tânără. Mama Oanei Roman are o poveste de viață fascinantă

În urmă cu câțiva ani, pe blogul său personal, Oana Roman le arăta fanilor ei poze cu mama sa – Mioara Roman – atunci când era tânără. Printre aceste fotografii, sunt și unele în care cele două apar împreună.
Din nefericire, în ultima perioadă, vârsta și problemele de sănătate și-au lăsat amprenta asupra fostei soții a lui Petre Roman. În prezent, aceasta urmează un tratament de specialitate pentru afecțiunile pe care le are.
„Mulţumesc lui Dumnezeu mereu pentru că am marele noroc să am o mamă specială. Specială ca om, ca intelect, ca personalitate. Aproape tot ce am reuşit să fac bine în viaţă i se datorează”, scria în 2016 celebra prezentatoare TV despre Mioara Roman.
Mioara Roman, o femeie împlinită încă de tânără
Într-un interviu pentru revistatango.ro, fosta soție a lui Petre Roman declara că primele amintiri pe care le are din copilărie sunt din Varșovia. Mai exact ea face referire la un moment în care mergea cu trenul, însoțită de sora mai mare și de părinți, către Polonia. Cauza acestei mutări a fost faptul că, în 1945, tatăl Mioarei Roman a fost numit prim-secretar în Varșovia.
Pentru un timp, mama Oanei Roman a urmat cursurile unei școli particulare Franceze din acea țară. Numai că totul s-a schimbat atunci când tatăl ei a fost destituit din funcție și a primit un post inferior. Deoarece părintele său a considerat că trebuie să învețe într-o școală românească, Mioara Roman, împreună cu sora sa, a locuit la bunica lor, apoi la internat și, în final, singură.
Ce studii are Mioara Roman
Citește și