Cum arată invitația la nuntă a lui George Simion. Ce regulă trebuie să respecte invitații

George Simion face nunta în luna august, motiv pentru care i-a invitat pe toți politicienii români la marele eveniment. Liderul AUR nu a ținut cont de culoarea politică a aleșilor și a împărțit în Parlament invitațiile la nunta sa.
De asemenea, politicianul a postat pe Facebook invitația.
George Simion și-a anunțat fanii din mediul online că în luna august se va căsători cu logodnica sa. Liderul AUR a anunțat că face nunta mare, motiv pentru care le-a împărțit invitații colegilor din Parlament. Politicianul se pregătește intens pentru marele eveniment din viața sa.
George Simion se căsătorește cu aleasa inimii sale, Ilinca. Liderul AUR este pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă. Recent, acesta a mers în Parlamentul României,unde a împărțit invitații la cel mai important eveniment din viața sa. Iată ce regulă trebuie să respecte cei care vor participa la nunta politicianului.
George Simion urmează să se căsătorească cu iubita sa, Ilinca. Cei doi au nunta pe 27 august, iar politicianul a împărțit invitațiile în Parlamentul României. Liderul AUR nu a mai ținut cont de culoarea partidului și a oferit
invitație tuturor politicienilor. De asemenea, George Simion i-a invitat inclusiv pe toți românii care vor să-i fie alături în ziua cea mare. Invitațiile pentru nuntă au motive tradiționale, iar cei care vor să meargă la marele eveniment trebuie să respecte o regulă importantă. Aceștia trebuie să poarte ie tradițională.
Citește și