Cum arată Aurel Moldoveanu la 60 de ani. Operațiile estetice l-au întinerit peste noapte

Aurel Moldoveanu a ajuns la 60 de ani şi i-a uimit pe toţi cu modul cum arată. Faimosul cântăreţ a avut mereu grijă de

alimentaţia sa şi de felul în care îşi face prezenţa în apariţiile publice. În anul 2014 acesta a trecut prin clipe grele

după ce şi-a pierdut mama, Asta ar putea explica faptul că acum, la vârsta pe care o are, artistul are un chip neted, ferm, și abia dacă se observă vreun râd.

Multă vreme a fost discutat în presa faptul că acesta a apelat la operaţiile estetice. Gurile rele spuneau că pe lângă injecţiile cu botox, acesta ar fi optat și pentru un lifting facial.

Cum arată Aurel Moldoveanu la 60 de ani
Pe reţelele sociale, fanii acestuia au observat schimbările prin care acesta a trecut, iar părerile au fost împărţite. Unii l-au admirat, iar alţii l-au criticat spunându-i că a exagerat.

Aurel Moldoveanu a fost surprins zilele trecute de către paparazzi CIAO la un hypermarket dintr-un mall din Capitală.

Aurel, îmbrăcat “tinerește” am putea spune, a ieșit să cumpere pâine și alte câteva produse. Îmbrăcat în negru, și cu masca de protecție, artistul a intrat în magazin și s-a oprit direct la raiounul cu pâine. Mai apoi, a mai căutat câteva produse prinţe rafturi și a ieșit repejor din magazin.

Deși masca îi acoperea mai bine de jumătate din chip, pe frunte, la ochi și la gât, căci purta un tricoul destul de decoltat, se putea observa pielea netedă, bine întinsă!

Aurel Moldoveanu a devenit tată la 59 de ani

Cântăreţul a devenit tată la 59 de ani. Andreea Cristiana, soţia sa cu care a făcut nunta în secret în toamna anului 2018, a adus pe lume un băiețel perfect sănătos.

Anunțul a fost făcut chiar de cântăreț în cadrul unui concert de-al său. Prezent la Sărbătoarea Bujorului de Munte din comună Șaru Dornei, Aurel Moldoveanu le-a spus spectactorilor, chiar în timpul concertului, cât de împlinit este de când a venit pe lume copilul său: “Am un băiat în vârstă de 7 luni, pe nume Mihail”.

Citește și