Cum arată acum Petru Mircea Jr, singurul copil al Mădălinei Manole. FOTO

Artista a plecat de pe această lume în 2010, când băiatul abia împlinise un an, acesta crescând practic fără mama.

Regretata artistă a lăsat în urma ei familie, prieteni și fani îndurerați.

Cum arată acum fiul Mădălinei Manole, la nouă ani după tragicul accident?

Cum arată singurul copil al Mădălinei Manole, Petru Mircea Jr

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni.

I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute.

Petru Mircea junior avea doar un an și o lună când mama sa a fost găsită moartă în propria casă. Băiețelul Mădălinei Manole a fost crescut de tatăl său, Petru Mircea, și de bunicii paterni. Puștiul a crescut spectaculos și este mai simpatic pe zi ce trece.

Petru Mircea Junior are acum aproape zece ani. De o vreme, Petru Mircea Junior e membru onorific al Asociației Mădălina Manole, fostul fan club al vedetei, organizație care și-a propus să păstreze vie imaginea fetei cu părul de foc.

Petru Mircea Jr a crescut fără a-și vedea rudele din partea mamei
Fiul Mădălinei Manole a crescut fără bunicii materni. Din cauza unor neînțelegeri între Petru Mircea, soțul artistei, și părinții Mădălinei, acestora le-a fost interzis să-l viziteze pe băiat.
Fratele Mădălinei a declarat că nu l-a mai văzut pe Petru Jr niciodata după tragicul eveniment din 2010, cumnatul său refuzând acest lucru. Marian Manole a explicat atunci că Petru Mircea încalcă o hotărâre judecătorească care a stabilit că rudele Mădălinei au dreptul să-și viziteze nepotul.

Citește și