Cum arată casa lui Bănel Nicoliță. Este imensă și… roz

Bănel Nicoliță este un fotbalist român, cu o poveste impresionantă de viaţă. A crescut într-o casă din chirpici, cu numai două camere, şi în care era mereu frig. După ce însă a intrat în fotbal şi a început să câştige bani, a făcut economii şi a investit într-o nouă locuinţă. Cum arată casa lui Bănel Nicoliță?

Fotbalistul a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-şi ajuta familia.

“Mama înseamnă totul pentru mine! (…) Îmi amintesc cum venea săraca de la muncă și ne făcea imediat mâncare…Ea nu mai mânca, sărea peste masă. Vezi ce însemnă o mamă? Nu ține cont de nimic și uită de ea. Bucuria ei cea mai mare e să-și vadă copiii fericiți.

Gândește-te că dormeam câte trei în pat. (…) Nu exista posibilitate financiară ca să-ți cumperi lemne și așa mai departe. Nu erau gaze. (…) A fost foarte greu”, a spus emoționat Bănel despre mama sa, Marița, în cadrul emisiunii „Vorbeşte lumea”, de la Pro TV.

Bănel Nicoliță, ghinion în afaceri

Fostul preferat al lui Gigi Becali, Nicoliță şi-a deschis, în 2016, o sală de fitness şi o grădiniţă particulară în Bucureşti. După numai doi ani, adică în 2018, a investit în echipa de fotbal din Făurei. Deşi a reuşit să promoveze echipa în Liga 3, în decembrie 2019 a hotărât să nu mai investească în echipă, lucru pe care l-a şi transmis jucătorilor. Totuşi, nici una dintre afacerile lui nu merge prea bine, astfel că a cam ajuns la fundul sacului, sau cel puţin aşa se spune.

Se pare că ghinionul îl urmărește pe fostul fotbalist și în plan personal. Recent, Bănel Nicoliță a anunțat că divorțează de Cristina, după 6 ani de căsnicie. Motivul? Neglijarea familiei. Din ce se știe, fostul fotbalist a acordat o atenție mult mai mare sportului decât familiei, cheltuind și foarte mulți bani.

Cum arată casa lui Bănel Nicoliță se poate vedea din imaginile ataște în galeria foto de mai sus.

Citește și