Cum Arată Viața Ancăi Verma, Cea Mai Bogată Româncă. Are Un Palat Și Este Păzită De Zeci De Bodyguarzi

Anca Verma este o femeie de afaceri de succes, fiind considerată cea mai bogată româncă din lume.

În 2006 s-a căsătorit cu indianul Abhishek Verma și s-a stabilit la New Delhi. Familia locuiește într-un lux cum vezi doar în filme și este păzită de zeci de bodyguarzi.

Cu numele ei de fată, Anca Neacșu, a avut o carieră de model în Europa, înainte de a se căsători cu Abhishek.

Ea a absolvit Universitatea din Galați și a obținut un master în inginerie. Anca s-a remarcat în lumea modelingului, după ce a câștigat titlul de Miss România, dar în scrut timp a renunțat la această activitate.

S-a angajat la o companie de telefonie mobilă, unde a fost numită Director General Adjunct al operațiunilor pentru București.

Viața ei s-a schimbat radical după ce l-a cunoscut pe actualul soț, afaceristul indian Abhishek Verma.

Bărbatul provine dintr-o familie cunoscută în India, părinții lui fiind foști parlamentari. La rândul lui, Abhishek s-a îmbogățit după ce a pus bazele unei companii care se ocupa cu vânzarea de armament.

Ulterior, Anca i-a devenit nu doar soție, dar și partener de afaceri. Ei au împreună o fiică, pe nume Nikki.

Cum arată viața Ancăi Verma, cea mai bogată româncă

În 2011 Anca a introdus brandul Olialia în India, iar în 2016 a avut loc lansarea oficială. În prezent, Anca este președintele Olialia World, care este o companie multinațională, lider pe piața indiană a bunurilor de larg consum.

Aceasta produce țigări, băuturi spirtoase și carbogazoase, produse lactate și altele. Averea familiei Verma se ridică la miliarde de dolari.

Viața familiei este parcă desprinsă din filmele de la Bollywood. Ei locuiesc într-un palat, unde piesele de mobilier sunt poleite cu aur, călătoresc cu Orient Express și sunt mereu păziți de gărzile lor de corp atunci când se află la diverse evenimente.

Pe canalul lor de YouTube, aceștia distribuie mai multe filmulețe în care își prezintă cele mai importante activități din viața lor. În video-ul de mai jos, se poate observa cum mai mulți oameni înarmați îi păzesc pe Anca și soțul ei, la un eveniment.

„Viața în India este de lux. Aici avem aproape 103 de persoane care lucreazã la noi în casã pentru a avea grijă de nevoile noastre de zi cu zi.

Oamenii din India iubesc și adoră familia mea. Suntem o parte din patrimoniul cultural bogat al familiilor din India, unde am devenit o figură bine cunoscută în India socială, politică și în cercurile de afaceri.

Este foarte dificil de a merge oriunde în India, fără a fi recunoscută.

Uneori, femeile și copiii se apropie de mine pentru fotografii și autografe”, spunea Anca într-un interviu din 2017 pentru voceata.eu.

„În multe ocazii am primit oferte de a intra în politica din India, dar am refuzat, deoarece nu vreau să renunț la cetățenia română”, a mai spus Anca.

Citește și