Cu Ce Se Ocupă Fetele Lui Vadim Tudor. Fiica Cea Mică Lucrează În Showbiz

Au trecut cinci ani de la moartea politicianului Corneliu Vadim Tudor, iar familia acestuia a reușit cu greu să treacă peste trecerea în neființă a acestuia.

Astfel, lumea se întreabă cu ce se ocupă fetele lui Vadim Tudor. Lidia și Eugenia au crescut și fiecare și-a făcut o carieră în domenii diferite.

Frumoase și ambițioase, Lidia (30 de ani) și Eugenia (25 de ani), fiicele regretatului Corneliu Vadim Tudor, dau semne să-și fi revenit din durerea provocată de pierderea neașteptată a tatălui lor.

Obișnuite să fie protejate mereu de Vadim, fetele s-au luptat din greu cu datoriile lăsate de tatăl lor și cu greutățile din lumea reală.

Cu ce se ocupă fetele lui Vadim Tudor
Lidia Tudor, ajunsă la frumasa vârstă de 30 de ani, s-a retras în urmă cu un an din partidul înființat de către tatăl său, PRM. În prezent, Lidia este asistent universitar la Universitatea „Spiru Haret” din București, și activează pe specializarea Psihologie.

Aceasta a absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, din cadrul aceleași universități.

Eugenia, fata cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, a crescut și este absolventă a Facultății de Jurnalism, fiind reporter în cadrul unei emisiuni matinale. Cele două fiice ale regretatului politician se pare că au aspirații diferite.

Eugenia se pare că a fost mereu atrasă de politică, în schimb Jeni dorește să fie în centrul atenției, având în vedere că postează des fotografii pe rețelele de socializare.

Imaginile o arată în diferite ipostaze, demonstrând faptul că este pregătită pentru viața ce o așteaptă în lumea mondenă. Jeni a terminat cursurile Intact Media Academy și după ce a fost îndrumată de cei mai jurnaliști de la Antena 1, a reușit să se angajaze în televiziune.

„Vreau să fiu moderator, nu vreau să prezint emisiuni din domeniul politic, pot să mă mulez pe orice gen, dar nu pe poltică, nu-mi place”, povestea Jeni Vadim Tudor în urmă cu ceva timp.

Ce moștenire le-a lăsat Vadim Tudor celor două fete
Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015 în urma unui infarct miocardic. Politicianul le-a lăsat fiicelor sale lucruri de artă, precum o colecție de cărți.

De asemenea, fiica cea mare a moștenit o parte din casă, alături de o parte din ziarul România Mare, precum și tablouri și cărți.

Dacă Eugenia a ales să fie o persoană discretă, Jeni, fiica cea mică a fost implicată în câteva scandaluri mondene. Aceasta a avut o relație timp de patru ani cu Tibi Vărzaru, însă iubitul i-a fost „suflat” de artista Cristina Spătar.

Acum, la aproape șase ani de la decesul Tribunului, fetele par să fi depășit momentele dureroase pricinuite de pierderea tatălui. Cochete, fardate și perfect asortate, Lidia și Eugenia au mare grijă de imaginea lor.

Cel puțin asta reiese din fotografiile pe care cele două le fac publice pe conturile personale de Facebook.

Citește și