Cu ce se ocupă Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, la 12 ani de la moartea artistei. Bărbatul și-a refăcut viața cu o altă femeie

Pe 14 iulie 2022 se împlinesc 12 ani de la moartea Mădălinei Manole. Cu ce se ocupă Petru Mircea, soțul regretatei artiste, în prezent.

Petru Mircea, soțul regretatei Mădălina Manole, este în prezent inginer de sunet, dar este și afacerist. Bărbatul a încercat să treacă peste nefericitul episod, acesta și-a refăcut viața alături de altă femeie.

Cei doi ar fi început relația în anul 2015.

Petru Mircea, soțul Mădălinei Manole, este inginer de sunet

Petru Mircea și-a înființat o firmă specializată în „activități suport pentru interpretare artistică”, adică spectacole.

La început, compania lui Petru Mircea nu a mers foarte bine, a avut rezultate financiare extrem de slabe, dar după câțiva ani de pierderi și greutăți, firma lui a început să aibă profit mare.

Potrivit unor cifre valabile pe anul 2017, firma lui Petru Mircea a înregistrat un profit net de 14.550 lei, cel mai bun rezultat din anul 2011.

Societatea comercială a lui Petru Manole are datorii minime, acestea fiind în valoare de 526 de lei, scrie spynews.ro.

Ce acuzații i s-au adus lui Petru Mircea la moartea Mădălinei Manole

În urmă cu 12 ani, vestea decesului tragic al Mădălinei Manole șoca întreaga țară. Artista și-a pus capăt zilelor la vârsta de 43 de ani.

De-a lungul anilor, părinții artistei l-au considerat vinovat pe soțul acesteia, Petru Mircea.

Din această cauză, bărbatul nu-l lasă pe fiul lui, Petru Mircea Junior, în vârstă de 13 ani, să-și cunoască bunicii din partea mamei și nici pe fratele acesteia.

„Nu vrea să se întâlnească cu nimeni la cimitir când e cu fiul său. S-a jurat că va face tot posibilul ca băiatul să nu intre în contact cu rudele Mădălinei.

Băiatul cere des să meargă la cimitir, să vorbească acolo cu mama lui, îi duce flori.

Odată ne-am intersectat cu ei, iar Petru a avut grijă să dispară foarte repede cu copilul”, a declarat o persoană apropiată Mădălinei Manole pentru libertatea.ro.

Fiind acuzat de moarte soției lui, Petru Mircea spunea, în urmă cu nouă ani, că se va face lumină în cazul morții ei și că „adevărul va ieși la lumină și lumea, probabil, va înțelege perfect ce s-a întâmplat în sufletul ei”.

Petru Mircea și Mădălina Manole au fost căsătoriți timp de un an. Regretata artistă și afaceristul au împreună un copil în vârstă de 13 ani, Petru Mircea Junior.

Citește și