Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune și s-a mutat în provincie: „Și în anii ce vor veni, voi continua să fac asta”

Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune și s-a mutat în provincie. Fostul prezentator tv a renunțat la televiziune, pentru a-și urma alte visuri.
Pe blogul lui, dar și pe rețelele sociale, este mereu activ și îi ține la curent pe fani cu ultimele sale întâmplări. El a ales să se mute din București și să se retragă într-un loc mai liniștit, iar acum are o viață cu adevărat împlinită.
Cu ce se ocupă Mircea Radu, după ce a renunțat la televiziune și s-a mutat în provincie. Mircea Radu a făcut furori cu emisiunea Din Dragoste, difuzată timp de nouă sezoane, în perioada 2000-2009, pe postul Antena. Așa, a devenit unul dintre cei mai apreciați și îndrăgiți oameni de televiziune. Vedeta a avut carieră îndelungată și de succes, când vine vorba despre aparițiile lui pe micul ecran.
Mircea Radu și-a început cariera de succes prezentând știrile la TVR. După ce emisiunea Din Dragoste s-a încheiat, el s-a întors la TVR și a mai continuat o perioadă cu știrile. Fostul prezentator tv și-a dorit o schimbare în viața lui, așa că a luat două decizii radicale. A renunțat la televiziune și s-a mutat din Capitala agitată.
Mircea Radu este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți oameni de televiziune. După o carieră de succes, fostul prezentator a simțit că are nevoie de o schimbare. Așa că, vedeta a renunțat la meseria care l-a făcut celebru, apoi a ales să se mute din București, alegând un loc liniștit unde să se simtă în largul lui. Pe rețelele sociale, dar mai ales pe blog, Mircea Radu este o persoană activă și ține legătura cu fanii săi. Este pasionat de gătit, drept dovadă postează diverse rețete apetisante, dar și imagini cu cele mai bune preparate pe care le pregătește.
„Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit’, a mai precizat Mircea Radu.
Citește și