Cristian s-a stins din viață într-un accident teribil din Italia. Cine este vinovat pentru moartea românului

Cristian D. s-a stins din vaiță în această dimineață într-un accident teribil pe A14 Nord, lângă Imola, provincia Bologna, regiunea Emilia-Romagna din Italia. Românul avea doar 46 de ani și locuia în Italia alături de familia sa.
Un bărbat în vârstă de 61 de ani care se afla la volanul unui SUV, a accidentat prima oară un autoturis, provocând astfel moartea lui Cristian, românul în vârstă de 46 de ani.

Mai apoi s-a ciocnit de o altă mașină și de un camion, iar în cele din urmă a încheiat cursa răsturnându-se în mijlocul drumului.

Aceasta este reconstrucția prezentată de polițiștii italieni în cazul accidentului mortal care a avut loc în jurul orei 8 în această dimineață pe A14 Nord, lângă Imola.
Cristian D., românul în vârstă de 46 de ani, locuia la Rimini alături de soția sa și se deplasa la Bologna cu un Opel Astra care a fost lovit de SUV, un Jeep Compass la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 61 de ani, care a suferit răni de gravitate medie în timpul producerii carambolului.

Din nefericire, medicii italieni nu au mai putut face nimic pentru român.

Cu toate că medicii 118 l-au preluat în stare conștientă de la locul accidentul și părea că starea acestuia se va stabiliza, Cristian s-a stins din viață în ambulanță pe drum spre spital.
Cine este vinovat pentru moartea lui Cristian
Bărbatul care se afla la volanul Jeep-ulului, care este șofer profesionist bolognez rezident în Castel San Pietro, se află acum internat în spitalul Maggiore și este cercetat pentru omor rutier în dosarul transmis parchetului de poliția rutieră Bologna Sud, care s-a ocupat de constatările accidentului dramatic.
Pe porțiunea de autostradă unde s-a produs nenorocire din această dimineață au fost încetiniri și, potrivit unei prime ipoteze, bărbatul de 61 de ani care circula pe banda rapidă ar fi ajuns cu viteză mare, lovind violent de Opelul care se afla pe aceeași bandă.
Accidentul, precum și intervenția ulterioară a salvatorilor și a poliției, au provocat apoi și mai multe neplăceri traficului, cu o coadă care a ajuns la 10 kilometri între Imola și Bologna.
Citește și