Cristi Borcea se pregătește de al 10-lea copil! Ce spune Valentina Pelinel despre dorința soțului său:

Cristi Borcea se gândește serios să devină tată pentru a 10-a oară, apoi să se oprească, ajungând la concluzia că are deja destui moștenitori.
Afaceristul i-ar fi propus acest lucru soției sale, iar Valentina Pelinel a primit cu entuziasm această idee, deși, spune ea, o nouă sarcină nu se află pe „ordinea de zi”.

Cristi Borcea, pregătit să devină tată pentru a 10-a oară.

Afaceristul vrea să mai aibă un moștenitor, apoi să se „retragă”
Ce spune Valentina Pelinel despre planurile soțului.
Cristi Borcea nu ar spune nu încă unui copil, ba chiar se gândește serios să devină tată pentru a 10-a oară.
Fostul patron al echipei de fotbal Dinamo a vorbit despre încă un membru în familie, asta după ce, din toate celelalte relații ale sale, au rezultat moștenitori care îi seamănă unul mai mult decât altul.
Afaceristul are din căsnicia cu Mihaela Borcea trei copii, o fată și doi băieți, pe Patrick de 22 de ani, și pe Melissa și Angelo de 18 ani, din relația cu Alina Vidican, doi copii, pe George, în vârstă de ani, și pe Gloria, de 5 ani.
Și din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu a rezultat un copil, respectiv o fetiță, pe nume Andreina Carolyn, care acum are 12 ani.
Cristi Borcea, gata oricând pentru al 10-lea copil
Și cum Valentina Pelinel i-a dăruit deja milionarului trei copii, cuplul se gândește acum să îl mai facă și pe al patrulea, și abia apoi să „închidă prăvălia”.

Chiar Cristi Borcea a declarat recent că este pregătit să devină din nou tată, însă, pentru ultima oară.

„Valentina mai vrea unul, pe al 10-lea, și gata! Doar cu Valentina. Și-apoi gata. Pe final de carieră, oricine se retrage la carapace ”, a declarat Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp.
Cât despre părerea Valentinei, blondina spune că nu exclude această idee, ba chiar consieră naștere unui copil o binecuvântare, deși, o nouă sarcină nu reprezintă unul dintre planurile neapărat necesare ale familiei.
„Nu am planificat un al patrulea copil, dar amândurora ne plac copiii și dacă e să se întâmple, este o binecuvântare de la Dumnezeu.
Însă nu face parte din planurile noastre”, a declarat Valentina Pelinel pentru Ciao.
Citește și