Cristi Borcea lovește din nou. Valentina Pelinel și-a exprimat trăirile în public

Cristi Borcea și-a demonstrat iar dragostea față de actuala sa soție, Valentina Pelinel.

Fostul acționar al clubului Dinamo a făcut un gest impresionant chiar în urmă cu puțin timp. Modelul a povestit prin ce

clipe minunate a trecut și cum familia pe care o are lângă omul de afaceri este una perfectă.

Cristi Borcea, dovadă de iubire necondiționată pentru Valentina Pelinel
În urmă cu ceva timp, Cristi Borcea mărturisea în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că atunci când vine vorba de Valentina Pelinel ar face orice.

Ei bine, revenită acasă după operația suferită la genunchi, Valentina Pelinel a fost întâmpinată cu multă căldură de către soțul ei și de către copii. Mai mult, fostul acționar dinamovist a avut grijă ca aceasta să-și sărbătorească ziua de naștere într-o atmosferă extrem de plăcută

Cristi mi-a organizat o mică petrecere, alături de prietenii noștri apropiați. Am primit multe cadouri frumoase, cel mai valoros fiind, evident, cel din partea soțului meu.

Pentru mine, vârstă este doar o cifră, contează cum te simți, cum trăiești viață, ce bucurii mici și simple găsești în tot ceea ce faci. Cadoul cel mai important este familia și liniștea mea, pe care le găsesc acasă, lângă ai mei.

Ne doresc să ne bucurăm de ce am construit împreună și să reușim să ne unim forțele pentru că tot ceea ce ne-am propus să se realizeze și în continuare. Amândoi suntem conștienți că toate ies așa cum ne dorim atunci când facem o echipă și ne bazăm pe un parteneriat solid.

Lângă ei și Cristi sunt împlinită și fericită. Fetițele șchiopătau în spatele meu, iar Milan se amuză cu câte o carja, în încercarea de a-mi arată susținerea lor necondiționată. Au fost momente care ne-au apropiat și mai mult ca familie”, a spus Valentina Pelinel pentru Ciao.

Citește și