Creatură cu chip de om și corp de animal, care a terifiat un oraș.

A fost descoperită o creatură ciudată care pare a fi un om, având trăsături umane.

Aceasta a speriat un oraș întreg, iar polițiștii au acționat imediat după ce a circulat informația că s-a descoperit o nouă specie. Ce era de fapt creatura bizară. Un localnic din Malaezia a dat peste o creatură cu chip uman și corp de animal.

Aceasta are o înfățișare umană, dar are gheare de animal și coadă.

Imaginile au circulat o vreme pe internet și au stârnit panică în rândul cetățenilor unui oraș din Malaezia, care au ajuns să creadă potrivit informațiilor care circulau, că s-a creat în laborator o combinație între om și animal.

Ce este creatura bizară cu chip de om și corp de animal

Au apărut la scurt timp o serie de speculații cum că s-a creat o nouă specie în laborator, iar autoritățile nu au rămas

indiferente la situația care a înspăimântat multă lume. Inclusiv la televizor au fost știri despre această creatură bizară, potrivit publicației extra.ie.

Imaginile au fost distribuite masiv pe rețelele de socializare, acolo unde oamenii au citit informații cum că în zona Pahang a fost creată acest animal ciudat, cu trăsături umane.

Imaginile cu micuța creatură au fost distribuite pe rețelele de socializare și au creat vâlvă.

Șeful poliției din zona Pahang, din Malaezia, Datuk Rosli Abdul Rahman, a analizat imaginile și a venit cu un răspuns pentru a liniști pe toată lumea.

Specialiștii au analizat și au ajuns la concluzia că nu este vorba despre o ființă vie și despre mulajul unei unei creaturi făcute tocmai pentru a crea panică.

Șeful poliției din zona Pahang a explicat:

„Verificările au arătat că imaginile au fost descărcate de pe internet înainte de a fi distribuite pe rețelele de socializare, susținând că descoperirea a fost făcută în Pahang.

Sper că publicul va înceta să mai transmită știri despre presupusa descoperire”.

Se crede că păpușa este de fapt viziunea cuiva despre cum ar arăta un pui de vârcolac și este făcută din silicon.

Citește și