COȘMARUL PRIN CARE A TRECUT O STUDENTĂ DIN IAȘI.

O studentă din Iași a trecut prin momente dramatice, după o întâlnire cu un bărbat din Vaslui.

Cei doi s-au cunoscut pe Facebook, au ieșit împreună, în oraș, iar, mai apoi, s-au cazat la o pensiune.

Ce a urmat, însă, întrece orice imaginație.

O tânără studentă în vârstă de 21 de ani din Iași ar fi trebuit să aibă parte de o întâlnire frumoasă cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook, însă totul s-a transformat într-un coșmar.

La puțin timp după ce aceasta l-a cunoscut pe tânărul din Vaslui, pe internet, bărbatul ar fi siluit-o într-o pensiune din Tătărași.

Tânăra, care stă într-un cămin din Copou, a acceptat o invitație din partea unui bărbat din Vaslui. Cei doi s-au cunoscut pe rețelele de socializare și au decis să iasă la o întâlnire.

Bărbatul i-a propus să o ducă la „o tură de Copou” cu mașina, iar aceasta a acceptat. Tânărul de 26 de ani, după ce s-a plimbat cu mașina alături de studenta de 21 de ani, i-a propus acesteia să meargă la o pensiune din Tătărași. Acolo, însă, vasluianul ar fi siluit-o pe studentă.

După ce s-ar fi consumat actul intim, tânăra în vârstă de 21 de ani a cerut ajutorul polițiștilor din Iași. Aceasta le-a povestit cum l-a cunoscut pe bărbatul din Vaslui și ce s-a întâmplat, din momentul în care s-au întâlnit. Oamenii legii au întocmit un dosar penal, arată BZI.ro. Apoi, polițiștii i-au audiat pe cei doi tineri. Bărbatul din Vaslui susține că actul sexual ar fi avut loc de comun acord.

”La data de 6 ianuarie anul curent, polițiștii ieșeni au fost sesizați despre faptul că o tânără ar fi fost violată de un tânăr pe care l-ar fi cunoscut în urmă cu câteva luni pe o rețea de socializare. În această cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, în vederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale”, a precizat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Tânăra în vârstă de 21 de ani a fost condusă de polițiști la IML pentru a fi examinată. Însă, povestea se complică, doarece medicii nu au descoperit leziuni care să ateste urma unui viol.

Sursă foto: Pixabay

Citește și