Corneliu Vadim Tudor a prevăzut războiul din Ucraina. I s-a arătat în vis soţiei: „Sigur se va întâmpla ceva”

La şapte ani de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fiica sa Lidia spune că, pe lângă dorul pe care ea, mama sa şi sora mai mică îl simt, le lipseşte la fel de mult ocrotirea de care se

bucurau din partea capului familiei, fiind mult mai greu să facă faţă provocărilor viaţii din postura de trei femei singure.

„Mama este în suferință. Plânge și acum. Cumva, și de dor, dar și pentru că el era un sprijin pentru noi. Dacă ar fi fost în viață, ne-ar fi fost mai ușor să ducem greutățile. Suntem trei

femei singure, fără capul familiei. Este mult mai greu”, a spus Lidia Vadim în emisiunea lui Cristi Brancu de la PrimaTV.

Lidia a vorbit şi despre modul în care Vadim Tudor se regăseşte încă în viaţa sa şi a familiei, dezvîluind că de multe ori acesta îi apare în vise mamei sale. Fiica fostului politician spune că are senzaţia că tatăl său încearcă să le avertizeze asupra unor evenimente, pentru că, de obicei, după ce mama sa îl visează repetat, ceva rău se întâmplă.

„Înainte să se întâmple ceva negativ, mama îl visează. Nu îi spune ceva anume, dar îi apare, știe că e acolo. Ne spune: uite, am început să îl visez pe tata, sigur se va întâmpla ceva. S-a întâmplat chiar şi înainte de războiul din Ucraina.

La un an după ce a murit, Jeni (n.r. sora ei) a fost operată de apendicită. Mama îl visase pe Vadim înainte de această operație”, a declarat Lidia Vadim pentru sursa citată.

Citește și