Corina Chiriac are o pensie foarte mică. Artista trăiește cu grija zilei de mâine

Ajunsă la vârsta de 72 de ani, Corina Chiriac are o pensie forte mică. Cu o carieră de 50 de ani, artista se descurcă foarte greu cu banii pe care îi primește de la stat. Din suma infimă, cântăreața abia își poate acoperi cheltuielile curente.
Corina Chiriac regretă în acest moment faptul că a scos pe piață CD-uri pe banii ei.
Ce pensie are Corina Chiriac
Corina Chiriac trăiește acum cu demnitate și nu își dorește absolut nimic de la nimeni cu toate că se simte singură.
“Am, desigur, o pensie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber. Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă.
Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţuirea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dragii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, a declarat Corina Chiriac pentru Formula AS.
Corina Chiriac preferă să citească la bătrânețe
Citește și