Continuă scandalurile după Survivor România 2022. Elena Chiriac, desființată de Andreea Tonciu: “Are un caracter infect”

Continuă scandalurile după Survivor România 2022. Elena Chiriac a fost desființată de fosta ei coechipieră, Andreea Tonciu. Iată ce a spus fosta asistentă TV despre sportivă.
Andreea Tonciu a criticat-o dur pe Elena Chiriac, lămurind situația dintre cele două foste concurente Survivor 2022. Vedeta nu are o părere foarte bună despre fosta sa coechipieră.
Elena Chiriac, desființată de Andreea Tonciu, după Survivor România 2022
Survivor România s-a terminat de multe luni pentru Andreea Tonciu, însă fosta asistentă TV nu a uitat divergențele pe care le-a avut cu foștii coechipieri în Republica Dominicană.
Elena Chiriac a ajuns în marea finală alături de Alex Delea, însă acesta din urmă este cel care a câștigat trofeul Survivor 2022 și cecul în valoare de 100.000 de euro.
Recent, finalista a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde a caracterizat-o pe Andreea Tonciu ca fiind „irelevantă”, „dramatică”, „certăreață” și „bârfitoare”. Fosta asistentă TV a reacționat la cele spuse de luptătoarea de Taekwondo.
Bruneta consider că Elena Chiriac are „un caracter infect” și că acesta este motivul pentru care nicio femeie nu a fost alături de ea în marea finală Survivor 2022. Cele două nu s-au înțeles prea bine nici atunci când făceau parte din aceeași echipă.
„Nu vreau să dau valoare unor fete care știu ele mai bine ce au făcut în trecut și la vârsta pe care o au ce fac…
Citește și