Comoara ASCUNSĂ Pe Care Stă România A Ieșit La Iveală! Datoria Externă De 96 De Miliarde De Euro Se Poate Plăti INSTANT!

Descoperire fabuloasă în România! Țara noastră stă pe o comoară uriașă, cu care statul ar putea plăti toate datoriile externe în valoare de 96 de miliarde de euro!

Ies la iveală detalii incredibile despre o comoară uriașă pe care se află România.

Mai exact, o analiză efectuată de curând a evidențiat faptul că România deține locul patru din punct de vedere al resurselor minerale.

Potrivit unor lucrări științifice de specialitate, țara noastră deține rezerve de 2.800 de miliane de tone de lignit. Dacă am vinde totul la prețul actual al pieței de 50 de euro la tonă, acest lucru ar însemna un potențialul național de 140 de miliarde de euro.

Pe lângă resursele de lignit, România mai deținde o altă comoară: 900 de milioane de tone de huilă, care s-ar vinde la prețul actual al pieței de 53 de euro la tonă și ar rezulta suma de 47,7 miliarde de euro.

Nici resursele de cupru nu sunt mai prejos: avem 900 de milioane de tone, pe care le-am putea vinde la prețul actual al pieței (400 euro pe tonă) și am putea astfel obține alte 51,7 miliarde de euro.

Ceea ce este și mai surprinzător abia acum urmează! România stă pe comoară imensă de sare: 4000 de milioane de tone, pe care le-am putea vinde cu 35.6 miliarde de euro.

La aur, cifrele sunt și mai impresionante: zăcămintele de aur ale României valorează 214 miliarde de euro. Cele de argint undeva la 6.8 miliarde de euro.

Citește și