Claudia Puican și Armin Nicoară nu s-au căsătorit, de fapt – au dat vestea care a luat prin surprindere pe toată lumea! Nu au făcut nunta în Turcia

Iată că, deși s-a scris în presă că Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut nunta, lucrurile nu au stat deloc așa, iar cei doi au explicat cu lux de amănunte ce s-a întâmplat cu adevărat.
Armin Nicoată și Claudia Puican au fost prezenți la XNS și au dezvăluit faptul că nu au fcut nunta în Turcia, așa cum s-a scris, ci ar fi fost vorba de o petrecere de logodnă!
În realitate nu au devenit încă soț și soție, iar Armin Nicoară a explicat că deja începuse organizeze nunta, să vorbească cu ofițerul de stare civilă, dar nu s-au mai încadrat în timp și invitații erau deja așteptați în Turcia, acolo unde avea să aibe loc petrecerea de nuntă.
Din acest motiv, nu au mai apucat să ajungă la ofițerul de stare civilă sau la biserică, astfel că cei doi nu s-au mai căsătorit, însă petrecerea din Turcia a reprezentat mai exact sărbătorirea logodnei, iar totul s-a desfășurat așa cum și-au dorit, chiar dacă și-au ratat nunta și nu au mai apucat să spună DA.
”Noi ne-am apucat să organizăm, să mergem la primărie, la biserică, să vorbim cu preotul. Mama s-a ocupat de tot ce înseamnă. Noi am început să organizăm și în Turcia cheful, a fost totul perfect. Până la urmă când a discutat cu fratele meu, că el se ocupă de formația noastră, i-a spus că nu cred că ajungem de la eveniment la aeroport, că mama a discutat să facem
pe aeroport cununia civilă și după să plecăm în Turcia. Totul a fost perfect, dar Georgiana avea eveniment în Italia, noi am
avut eveniment în ziua aceea. Claudia fusese la Severin, noi la Hațeg (…) Nu ne-am mai încadrat în timp, nu am mai putut să opresc petrecerea din Turcia și de aia toată lumea a crezut că a fost nunta”, a spus Armin Nicoară la Xtra Night Show.
Claudia Puican și Armin Nicoară plănuiesc acum adevărata nuntă care va avea loc în scurt timp, iar cei doi au povestit că își doresc ca la eveniment să aibă peste 1000 de invitați. Mai mult de atât, Armin Nicoară și Claudia Puican vor să aibă mai multe perechi de nași, așa cum se poată în zona din care provin.
Până acum se știe că una dintre perechile de nași care le-au fost alături și în Turcia e reprezentată de Georgiana Lobonț și soțul ei.
Citește și