Cine erau tinerii cântăreți de muzică populară care și-au pierdut viața în accidentul de pe DN17.

Un accident cumplit a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe DN 17.

Victemele teribilului accident rutier sunt membrii ansamblului folcloric Florile Bucpvinei din Rădăuți.

Cine erau tinerii care și-au pierdut viața mult prea devreme.

Cine erau tinerii cântăreți de muzică populară care și-au pierdut viața în accidentul de pe DN17

Accident cumplit DN 17! Patru artiști și-au pierdut viața în urma unei coliziuni.

În urma tragicului accident care a avut loc în noaptea de duminică spre luni pe DN 17, în zona Dorna Candrenilor, patru indivizi și-au pierdut viața – trei dintre ei pe loc, iar unul în urma rănilor suferite,

în timp ce se afla la spitalul din Vatra Dornei. O a cincea persoană a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Acești cinci oameni făceau parte din Ansamblul Florile Bucovinei din Rădăuți și se întorceau de la evenimentul Zilele orașului Târnăveni, unde au avut o apariție pe scenă, susținând un moment artistic la invitația organizatorilor și spre încântarea tuturor celor prezenți.

Cele patru persoane decedate în accident sunt Robert Ionel Mafteian, în vârstă de 20 de ani, presupusul șofer, Maria Balan, în vârstă de 26 de ani, și Ioana Tiperciuc, în vârstă de 18 ani. Acești trei indivizi și-au pierdut viața la locul accidentului, în timp ce Andrei Pintilescu, în vârstă de 31 de ani, a decedat ulterior, la spital.

Maria Bălan și Andrei Pintilescu formau un cuplu și în afara scenei

Robert avea doar 20 de ani și un viitor strălucit în față. Maria Balan și Andrei Pintilescu formau o echipă și în afara scenei, nu doar din punct de vedere profesional. Cei doi formau un cuplu și, judecând de pe pozele de pe paginile rețelelor de socializare, erau foarte fericiți. Ioana Tiperciuc abia împlinise 18 ani și o așteptau multe planuri mărețe, însă destinul crud a luat-o dintre noi mult prea devreme.

După aflarea veștii decesului tinerilor, pe paginile lor de Facebook au început să apară tot felul de mesaje în care cei care i-au cunoscut își exrimă tristețea. „Atat de frumosi!atat de zambareti!suflete frumoase Dumnezeu sa va aiba in grija Sa !!!a ramas fara cuvinte o comunitate intreaga si multa multa lume cu inimile frante!Maria BalanPintilescu Andrei” , a fost mesajul unei femei care i-a cunoscut pe cei doi.

Accidentul a avut loc în jurul orei 3.30 dimineața, când mașina în care se aflau cei cinci indivizi a lovit violent un stâlp de electricitate de pe marginea drumului. Vehiculul implicat în eveniment este un automobil de tip Audi, având volanul pe partea dreaptă, iar resturile acestuia au fost observate de către un echipaj SMURD B2 care se întorcea de la o altă intervenție.

Echipele de poliție au inițiat investigații pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul, una dintre ipotezele posibile fiind că șoferul a adormit la volan.

Citește și